Mental trening for nybegynnere - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: Gratis

Vi tilbyr nettkurs i mental trening for nybegynnere. Kurset gir deg en fremgangsmåte for hvordan du kan nå dine mål og bli mentalt sterk. Hemmeligheten for å nå våre mål ligger i å få underbevisstheten til å styre vårt bevisste sinn mot målet.

Innhold:
• 6 trinn til bedre selvtillit
• 10 tips for en lykkeoppskrift
• En formel for å oppnå våre drømmer og mål

Mental Trening for nybegynnere er utviklet for deg som ønsker å gi Mental Trening en sjanse, og se om dette er noe for deg. Her får du en gratis smakebit på «det alle snakker om». Ved å bruke enkle teknikker for å endre tankemønstre og aktivere begge hjernehalvdeler, mangedobler du muligheten for å nå dine mål. Mental trening får frem vinnerens tankegang og riktige holdninger.

Du blir klar over dine mentale begrensinger og hvordan du kan endre disse til hensiktsmessige og nyttige verktøy . Vi finner ut hva som egentlig som driver deg og fjerner unødvendige hindringer. I Mental Trening for nybegynnere får du først 6 trinn til bedre selvtillit og så 10 tips for en lykkeoppskrift. Til slutt du en «magisk formel» for hvordan du kan nå dine drømmer.

Dette nettkurset er delt inn i 3 videoer og varer i litt over 30 minutter. Du vil få tilgang til et forum hvor du kan kommunisere med kursholder og andre kursdeltakere underveis. Til slutt vil du også få et kursbevis du kan printe ut eller lagre på datamaskinen din.

Instruktør: Raili Siiri
Raili Siiri er født i Finland og utdannet NLP Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell. Hun har over 20 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse over store deler av Europa. Hun driver i dag Today.no som er et konsulent selskap innen salg, ledelse og personlig utvikling.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i mental trening

Nivå: nybegynner

Eksamen/sertifisering:
Kursbevis