Meditasjons og mindfulness instruktør utdanning



Kursarrangør: Norsk Meditasjonsskole
Sted: InnerLifeSenteret vis a vis Hønse-Lovisas hus
          Oslo, Sagene
Kursadresse: Sagveien 28, 0459 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 9 moduler over 1 år
Pris: 39.000
Neste kurs: 13.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr meditasjons og mindfulness instruktør utdanning, en reise i personlig utvikling. Gjennom 1. år vil du bli godt kjent med de andre deltagerne. Du vil kunne oppleve en ny grad av fred og stillhet. Underveis kan du oppleve frigjøring fra gamle mønstre.

Innhold:
Utdanningen har til hensikt å gi en grunnleggende og god innføring i meditasjon og mindfulness, gjennom undervisning, og praktisk erfaring. For å instruere i meditasjon og mindfulness øvelser er det viktig å ha god erfaring selv. Selvutviklingen du går gjennom under utdanning vil gjøre at du står sterkere i rollen som instruktør. Deler av det vi går igjennom i utdanningen, som noen terapeutiske prosesser, og Kriya Yoga praksisen, dreier seg om selvutvikling og fordypning.

Mens andre deler, som mindfulness og meditasjonsøvelser læres slik at du selv kan instruere dette videre individuelt eller til grupper. Vi har vagt å kalle utdannelsen "Meditasjons og mindfulness utdanning" da vi gjennom utdanning i tillegg til å lære de tradisjonelle mindfulness teknikkene vil lære flere andre meditasjons tilnærminger og verktøy. Som tittel etter endt utdanning kan du bruke "Meditasjons og mindfulness instruktør" eller bare "Mindfulness intstruktør".

Hver modul vil ha ulike temaer, de ulike modulene er som følger:
• Modul 1. Innføring i meditasjon og mindfulness. 3 dager. Lærer Parabhakti Ragnar Grøn
• Modul 2. Innføring i meditasjon og mindfulness, del 2. 3 dager. Lærer Parabhakti Ragnar Grøn
• Modul 3. Meditasjon og Yoga. Innføring i Kriya Yoga. 3 dager. Lærer Parabhakti Ragnar Grøn
• Modul 4. Mindfulness og frigjøring - Personlig utvikling. 3 dager. Lærere: Parabhakti Ragnar Grøn og Anne Marit Gudmestad er med i deler av modulen
• Modul 5. Selvutvikling gjennom Familiekonstellasjoner og Traumearbeid. 3 dager. Lærere: Parabhakti Ragnar Grøn og Victoria Eek
• Modul 6. Stille retreat. Fordypning i meditasjon. 6 dager. Lærer: Parabhakti Ragnar Grøn
• Modul 7. Meditasjon og inquiry (introspeksjon, hvem er jeg). 3 dager. Lærer: Parabhakti Ragnar Grøn
• Modul 8. Mindfulness oppsummering og Forberedelse til egen valgt praksis / prosjektoppgave. 3 dager. Lærer: Parabhakti Ragnar Grøn
• Modul 9. Fremføring av Prosjektoppgave / fordypningsområdet. 3 dager. Lærer: Parabhakti Ragnar Grøn

Utdanningen går over 9 moduler i løpet av 1 år, 8 moduler av 3 hele dager samt en retreat på 6 dager. Det vil gjennom studieåret være oppfølging mellom modulene (online). Det oppmuntres og inspireres til å integrere en daglig meditasjonspraksis.

Målgruppe for kurset:
Denne utdanningen er for deg som ønsker å fordype deg i meditasjon, mindfulness og personlig utvikling sammen med andre. Utdanningen passer både for deg som ønsker å kunne veilede andre, men også for deg som ønsker å bruke utdanningen kun for egenutvikling.