MediYogaKursarrangør: Kjerstins Pusterom
Sted: Vestfold, Holmestrand
Vestfold
Kursadresse: Bentsrudsvingen 3, 3083 Holmestrand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Onsdager kl 09:30 - 11:45 eller 18:00 - 19:15
Torsdager kl 09:30 - 11:45
Varighet: 18 ganger
Pris: 3780

Vi tilbyr MediYoga. MediYoga er en rolig, terapeutisk yogaform med program og øvelser som du lett husker og kan kan bruke hjemme. Alle øvelser tilpasses den enkeltes behov og du kan sitte på stol i stedet for i yogastilling hvis det er best for deg.

Innhold.
I Kjerstins Pusterom finner du rene MediYoga kurs og kurs inspirert av flere former for yoga og kroppsbaserte terapeutiske teknikker.

Yoga holder deg sterk og smidig både i kropp og i hode. Kanskje du tenker at du er for stiv eller for svak for å gjøre yoga. Det er litt som å si at du er for syk til å gå til legen. Du begynner akkurat der du er og gjør øvelsene tilpasset din kropp. Bare når du erkjenner hvor du står kan du finne veien videre.

Det du er bevisst kan du gjøre noe med. Det som er ubevisst gjør noe med deg.

Få deltakere per kurs og god, personlig oppfølging.

Kursholder:
I alle mine timer legger jeg vekt på bevissthet og pust. Meditasjon, rolig bevegelse, pust og ro gir deg mulighet til å møte deg selv.

Selv begynte jeg med MediYoga etter å ha strukket meg alt for langt for å få til så mye. Plutselig var det stopp. Kanskje du også kjenner deg igjen i det. Yogaen følger meg som en god vane, som en venn og som et sted der jeg kan få ro, bli sterkere, kjenne kontakt med meg selv og finne inspirasjon og glede.

Målgruppe:
Passer for alle. Du kan sitte på stol eller i yogastilling og alle øvelser tilpasses.

Pris:
• Pris: kr 3780 18 ganger
• Drop inn: kr 250. Meld deg på forhånd til drop inn da det er begrenset med plass.

Vis flere tilsvarende kurs: