MedarbeiderkodenKursarrangør: Confex Norge AS
Sted: Helt Sentralt
          Oslo, Bjørvika
Kursadresse: Strandgata 19, 0152 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08:30 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 9.995

Lær deg Medarbeiderkoden - en praktisk metodikk for å innføre en virksomhetskultur, hvor du får dine medarbeidere til å yte det lille ekstra. Få kunnskap om hvordan du får dine medarbeidere mer sammensveiset så hele enheten dras i samme retning.

Innhold:
Lar du de ansatte ta del i egen utvikling og vekst? Hva er aktivt medarbeiderskap for deg og gis det rom for utvikling i din virksomhetskultur? Alle trenger å føle seg betydningsfulle! Mennesker har til felles et grunnleggende behov for å utvikle seg, føle seg betydningsfulle, bli utfordret og oppleve mestring. God selvfølelse og selvtillit skaper plattformen for et godt arbeidsmiljø og gode prestasjoner! Grip muligheten, få verktøyene og metodikken som utvikler dine medarbeidere, øk lønnsomheten og skap verdens beste arbeidsplass!

Læringsutbytte:
• Medarbeiderskap - slik fremmer du den ansattes utvikling
• Hvordan skape og ivareta tilfredse medarbeidere
• Hvordan skape en virksomhetskultur basert på individuelt eierskap og ansvarlighet
• Praktiske verktøy og metoder for bedre ledelse
• Økt verdiskaping på arbeidsplassen gjennom medarbeiderkoden

Fordeler med kurset:
• Lær deg å skape en arena som fremmer utvikling
• Få kunnskap om et tidsriktig lederverktøy som gir deg resultater
• Lær deg å legge til rette for et aktivt medarbeiderskap
• Bli en bedre leder
• Utvid nettverket og del erfaringer med likesinnede


Kursholder: Rune Semundseth

Rune Semundseth er daglig leder og eier i Businessmastering AS som står bak det markedsledende konseptet Medarbeiderkoden: verktøy og metoder for lederskap og medarbeiderskap samt beslektede temaer som målstyring og selvledelse. I en engasjerende tone holder Rune Semundseth foredrag og kurs som hjelper deltakerne med å skape effektive rutiner og gode arbeidskulturer. Han kaster et nytt og unikt lys på temaer som medarbeiderskap, kultur og samarbeid.

Ved hjelp av storytelling og forankring i teori får du konkrete teknikker du kan ta med deg videre for å skape varig endring i din bedrift. Konseptet og boken Medarbeidersamtalen 2.0 ble lansert høsten 2016 og har også blitt en bestselger og det mest brukte opplegget i Norge innenfor medarbeidersamtaler. Rune er også snart ferdig med sin 10. bok, KulturKoden, og denne lanseres oktober 2019.

Målgruppe for kurset

Ledere på ulike nivåer med personalansvar

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer servering i pauser og lunsj

Vis flere tilsvarende kurs: