Meat free weekday



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
          Oslo, Vulkan
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00 på hverdager, kl 13:00 på lørdager
Varighet: 3 timer
Pris: 1.250
Neste kurs: 07.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden. Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, stekt ris til grønn curry, og Shiapudding til dessert. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Slik gjennomføres kurset:
• Deltagende kokkekurs
• Alle deltagere får veiledning i hele menyen
• Gjennomgang/demonstrasjon ved våre kokker
• Varighet på kjøkkenseanse ca 3-4 timer

Etter kurset har du lært:
• Alternative retter uten kjøtt og fisk
• Rettene som er nevnt i teksten
• Hvordan du kan tilberede rettene og lage disse hjemme
• Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Meat free weekday

Bemerk: Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberedningsteknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset. På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lær å lage Meat free weekday

Antall deltagere: 12-22 personer

Kursmateriell

Kursavgiften dekker følgende:
• Råvarene under kurset
• Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere
• Lett middag