Matkurs lær å lage franske klassikere



Kursarrangør: Apéritif AS
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen
          Oslo, Aker Brygge
Kursadresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:30 - 22:30
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.650
Neste kurs: 08.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Det er en grunn til at det franske kjøkkenet regnes som verdens beste. Det kan også du beherske etter dette kurset

Det franske kjøkkenet byr på utallige delikatesser, og er for mange verdens mest kjente og mest spiste type mat. I Fransk kokekunst står råvaren i fokus, og alle elementer på tallerken harmonerer og bygger opp rundt hovedpersonen i måltidet.

Det franske kjøkken er kjent for sine deilig råvarer, og nydelige smaker. Etter dette kurset trenger du ikke dra på restaurant for å nyte de deilige klassikerene.

Denne kvelden vil de dyktige kokkene på Bølgen & Moi lære deg hvordan også du kan imponere med franske delikatesser. Du vil blant annet får lære å lage fransk løksuppe, Coq au Vin, Sole Meunier og hvordan du får Entrecôten helt perfekt. Til det franske kjøkkenet hører selvfølgelig også oster med, og en søt og deilig avslutning. Dette og mer til får du lære på matkurset.

Kokkene viser deg hvordan du kan få en enkel råvare til å skinne. Etter dette kurset blir du kjøkkenets store helt.

Dette får du oppleve: Deltakende matkurs med Norges ledende kokker.

Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.

Målgruppe for kurset

Dette kurset passer for alle

Forkunnskaper:
• Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer:
• Middag bestående av deilig meksikansk, selvlaget mat
• Tre cocktails
• To glass vin

Vis flere tilsvarende kurs: