Matkurs - Barn - lær å kokkelere



Kursarrangør: Søtt+Salt
Sted: Søtt og salts lokaler
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Gabriel Tischendorfs vei 16, 5162 Laksevåg (kart)
Type:Event / Arrangement
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Aldri har det vært så mange matprogrammer på tv. Og aldri har vi spist så usunt som vi gjør nå. Derfor er vi opptatt av å inspirere barn (og deres foreldre) til å lage tingene selv frem for å kjøpe ferdigmat. Ta for eksempel fiskegrateng. Med litt trening går det nesten like hurtig som å steke en fryst grateng fra Findus.

Se bare her
Trekk fisk i melk med hvitløl. Sett over en meljevning som du sper med den varme melken. Ha i godt med revet parmesan og ett egg. Kok poteter eller makaroni. Hell det hele i en form, bland godt og dekk med karving. Sett det i ovnen på 180 grader i 20-30 minutter.

• Søtt+Salt stiller med råvarer og kokk til å undervise
• Vi underviser i ditt kjøkken
• Du samler minimum fire grupper á 16 personer – 64 personer i alt
• Ved flere grupper holder vi matkursene over flere dager
• Alle deltagere får diplom, Søtt+Salt forstykke (forklede) og oppskriftshefte med hjem