Matematikk R1 - nettkursKursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 140 timer - 14 mnd tilgang
Pris: 10.400

Vi tilbyr nettkurs i matematikk R1 som er et teoretisk matematikkfag som gir deg bred kunnskap i matematikk. Det gir deg samtidig det matematiske grunnlaget du trenger i fysikk og kjemi. Du lærer blant annet om logaritmer, sannsynlighetsregning, geometri, vektorer og funksjoner.

Innhold:
Du har lært Pytagoras’ setning, men hvordan kan vi bevise at den faktisk stemmer? Hvis oljelampa på bilen din lyser, hva er sannsynligheten for at oljetrykket faktisk er for lavt? Hva er tallet? Hvis du sparker en fotball inne i en buss som kjører 60 km/t, hvor stor fart har ballen? Hva er derivasjon? Matematikk R1 gir deg svarene.

• Matematikk R1 er et programfag fra studiespesialiserende og gir 0,5 realfagspoeng
• Matematikk R1 kan gi generell studiekompetanse i kombinasjon med 1T

Eksamen:
Eksamen i Matematikk R1 er skriftlig

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17 % studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33 % studiebelastning.

Målgruppe:
Skal du bli lege, tannlege eller dyrlege? Eller kanskje ingeniør eller arkitekt? Da er Matematikk R1 faget for deg. Ta faget når du vil på nett.

Forkunnskaper:
• Vi anbefaler at du har tatt Matematikk 1T. Dersom det er lenge siden du har hatt matematikk eller du trenger å friske opp forkunnskapene dine anbefaler vi at du tar et forkurs.