Mat og vin i kombinasjon- fokus på sjømat



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen ,2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0175 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 4 timer
Pris: 1.775
Neste kurs: 07.02.2020 | Vis alle kursdatoer

Denne kvelden vil du lære om sjømat og vin i kombinasjon og vi gir vi deg en innføring i hvordan du best gjør dette gjennom et demonstrasjonskurs på tre timer.

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?

Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs om mat og vin i kombinasjon

Antall deltagere: 12 - 36 personer

Kursmateriell

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter
Demonstrasjonskurs (ca. 3 timer)
To ulike viner til hver rett
Et virkelig grundig oppskriftshefte som omhandler maten og vinene
Foredragsholdere