Denne kvelden vil du lære om sjømat og vin i kombinasjon og vi gir vi deg en innføring i hvordan du best gjør dette gjennom et demonstrasjonskurs på tre timer.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte.
Målgruppe for kurset
Alle som ønsker kurs om mat og vin i kombinasjon
Antall deltagere: 12 - 36 personer
Kursmateriell
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter
Demonstrasjonskurs (ca. 3 timer)
To ulike viner til hver rett
Et virkelig grundig oppskriftshefte som omhandler maten og vinene
Foredragsholdere