Mat og vin i kombinasjon- fokus på høstens smaker



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen ,2 etasje
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Vulkan 5, 0175 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00
Varighet: 4 timer
Pris: 1.775

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon.

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter basert på høstens beste råvarer og spennende viner tilpasset disse smakene. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige?
Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.


Kursavgiften dekker følgende:

-Råvarene under kurset

-Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter

-Demonstrasjonskurs

-To ulike viner til hver rett

-Et hefte som omhandler maten og vinene

-Foredragsholdere

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs om mat og vin i kombinasjon

Antall deltagere: 12 - 36 personer

Kursmateriell

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Middag under kurset, nærmere bestemt 5-retter
Demonstrasjonskurs (ca. 3 timer)
To ulike viner til hver rett
Et virkelig grundig oppskriftshefte som omhandler maten og vinene
Foredragsholdere