Mat og vin hjemme - bedrifter og større grupperKursarrangør: VinofIl
Sted: Hele landet, I din bedrift, hjemme hos deg eller annet egnet sted
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Dagtid og kveldstid Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 1/2 time
Pris: fra 1.535 pr pers

Vi tilbyr vinopplevelser med tydelig terroiradresse og råvarer av beste kvalitet ispedd ekte formidlingsglede over mat og vin. Vår målsetning er satt etter det franske ordtaket «Et måltid uten vin er som en dag uten sol».

Våre kurs om mat & vin i samspill og vin med smaksprøver er utarbeidet for å formidle kunnskap på en uformell og engasjerende måte. Sammen med dyktige kokker lages det mat uten noen form for tilsetningsstoffer og fra grunnen av. De aller beste råvarer er et selvfølge. Kursene passer i alle sammenhenger hvor vin og mat skal være i fokus. Vi holder kurs fra 2 til 100+ personer. Prisen forutsetter 15 - 20 personer eller flere. Om man er færre justeres prisen opp til minimumspris. Passer for alle og menyer tilpasses til hvert enkelt oppdrag.

Innhold:
Vinkurs med smaksprøver er kunnskap satt på praktisk prøve. Lær om ulike viners fortreffelighet mot matretter der det passer deg. Kurset kjøres med valgt tema og kan eventuelt utvides med flere tema og retter. Maten tilberedes av noen av Norges beste kokker hos våre samarbeidspartnere. Kursene tilpasses ditt arrangement og begivenhet og kan holdes overalt i Norge.

Temaene kan være forskjellige, noen eksempler kan være:

Østers møter Chablis!
• Chablis løfter utvalgte østers opp fra tallerken! Garantert smakfull aften og full av vitalitet.Ingen tanker på morgendagen!

Lam møter Gran Reserva & Pago
• Nydelige utvalgte smaksprøver på lammeretter møter spanske viner med betegnelsen Gran Reserva og Pago.

Norsk Vilt møter Rhone
• Norske viltretter møter vinområdet Rhone i Frankrike. Dempet belysning, fyr i peisen og årgangsviner. Trenger vi å vite mer?

Chevre møter Sauvignon Blanc
• Et utvalg av verdens beste produsenter av Chevre møter Sauvignon Blanc fra hele verden. Nydelig brød, kjeks og marmelader følger med.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter og større grupper

Antall deltagere:
• Fra 15 - 20 personer eller flere

Kursmateriell:
Kurset inkluderer:
• 4 viner til vinkurset
• 4 gl / person Riedel Glassleie
• 1 ½ time varighet / etter avtale
• ABC Basis vinkompendium
• Smakeark
• Aromahjulet norsk utgave

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Folkeuniversitetet i Ålesund
In Vino Veritas gjorde en meget god jobb og klarte på en pedagogisk og fengende måte presentere stoffet slik at det ble interessant og spennende for kandidatene" 19 av 20 kandidater bestod fagprøven!!
- Lars Peter Birkelund, faglærer

DATA PRO AS
In Vino Veritas er blitt et fast innslag i Data Pros forretningsmessige og sosiale sammenkomster for både kunder og eiere, og vi har høstet meget gode tilbakemeldinger på våre arrangement, takket være In Vino Veritas som har vært sentralt i disse.
- Randi Asbjørnsen, daglig leder