Masterprogram - M5 SmertehåndteringKursarrangør: Hypnoseakademiet
Sted: Oslo, Frogner
Oslo
Kursadresse: Bygdøy Allè 68, 0265 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 4.400

Mange mennesker har nedsatt livskvalitet pga smertefulle tilstander. Å kunne hjelpe mennesker (inkludert deg selv) å håndtere smerte, har derfor meget stor betydning for en tilfredstillende livskvalitet.

Hypnose er en av de mest lovende behandlinger vi kan tilby for å omprogrammere hjernens smerterespons» sier David Patterson, PhD (University of Washington). Kurset er utviklet for at du skal få et utvalg av teknikker som kan hjelpe deg, eller dine klienter, med kroniske smerter, oppnå analgesi (manglende smertesans) under kirurgiske inngrep, samt det å bruke kraften i sinnet til å hjelpe til med ulike problemer.


Innhold:
Første dagen av kurset er basert på de prosedyrer som er utviklet av den eminente spanske kirurgen Dr. Angel Escudero, som har utført flere tusen kirurgiske inngrep UTEN annen anestesi enn bruk av hypnoterapi (hypnoesiterapi).

Hypnoterapi er en unik metode for smertekontroll som ofte gir fremragende, og noen ganger mirakuløse resultater. Omtrent 80 % av personene som blir behandlet på denne måten er i stand til å opprettholde sin smertefrie tilstand så lenge det er nødvendig. Dr. Escuderos arbeid har ofte vært omtalt i Britisk media. Selv om han ikke åpenlyst bruker hypnose, viser det seg at ved å anvende hypnoterapeutisk transe (på en utradisjonell måte) i tillegg til hans metoder øker effekten og samtidig reduserer tiden på behandlingen.

Denne formen for hypnoterapi (hypnoesiterapi) har også en rekke andre anvendelsesområder på ulike kliniske tilstander. Den er også gunstig når du arbeider med stress, fødsler og angst. Dette er gode eksempler på tilstander der du kan veilede klienten til å dra nytte av den positive kraften i sinnet og styrken som bor i hver enkelt av oss. Videre kan den utnyttes til å ta mer kontroll over situasjoner og problemer. I tillegg til dette, kan den brukes sammen med tradisjonell hypnotisk visualisering, for å hjelpe til med helbredelsen av ulike problemer og utfordringer.

Den andre dagen av kurset vil du lære 2 effektive metoder for å oppnå en smertefri tilstand, Glove Anestesi og Autogenics. Velkommen til et meget spennende og lærerikt kurs! Et kurs som vil gjøre deg i stand til å håndtere flere problemer, og dermed ta inn flere klienter.

Kurset tar bl.a. også for seg:
• Healingsuggesjoner
• Pre-menstruell spenning
• Kraften i visualisering
• Spenninger i hode, nakke og skuldre
• Valg - å velge å være frisk
• Selvhelbredelse
• Å forbedre huden

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper:
• En grunnutdanning i hypnoterapi (f.eks. G1 ved Hypnoseakademiet), eller annen tilsvarende utdanning

Kursmateriell

Inkludert i kurset får du flere gode visualiseringskript som har ulike anvendelsesområder.

Vis flere tilsvarende kurs: