Sikkerhetskurs masseforflytning og anleggsmaskiner

I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for masseforflytning og anleggsmaskiner. Dette er lovpålagte kurs du må ha før du kan få praktisk opplæring og sertifikat. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring Lift og kran og Truck og anleggsmaskiner ligger i egne kategorier.

Anleggsmaskinkurs eks gravemaskin, hjulaster, dumper

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskiner/maskinkurs f.eks kurs i gravemaskin, hjullaster, dumper, traktorgraver, doser og veihøvelkurs. Opplæring i anleggsmaskin inneholder en teori og en praksisdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 4.750 ink Lunsj kr

Kurs i sikkerhet, ansvar, kontroll - modul 1.1

Vi tilbyr kurs i sikkerhet, ansvar og kontroll - modul 1.1. Kurset kan du bruke i alle sertifiserte kurs og er felles teori for i truckkurs, krankurs, stropp / signalkurs og anleggsmaskinførerkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 8 timer 1.999 inkl lunsj kr
Voss Voss 1 dag 2999 kr

Kurs i sikkerhet, ansvar, kontroll (modul 1.1) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i sikkerhet, ansvar og kontroll - modul 1.1 for bedrifter. Kurset kan du bruke i alle sertifiserte kurs og er felles teori for i truckkurs, krankurs, stropp / signalkurs og anleggsmaskinførerkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer 1999 kr

Maskinkurs eks gravemaskin, hjulaster, dumper - bedrifter

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i anleggsmaskiner f.eks kurs i gravemaskin, hjullaster, dumper, traktorgraver, doser og veihøvelkurs. Opplæring i anleggsmaskin inneholder en teori og en praksisdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, I våre lokaler... Bergen 3 dager 4750 kr
Bergen, Vi kommer til ... Bergen 3 dager 4750 kr
Hele landet, Hele landet 3 dager 4750 kr
Hele landet, Hele landet 3 dager 4750 kr

Masseforflytnings / anleggsmaskiner engelsk

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskiner på engelsk. F.eks kurs i gravemaskin, hjullaster, dumper, traktorgraver, doser og veihøvel. Opplæring i anleggsmaskin inneholder en teori og en praksisdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 5750 kr

M1 Dozer

Vi tilbyr maskinkurs på M1 Dozer. Praktisk bruk, bedriftsopplæring 120 timer, opplæring virksomhet 60 timer.vMaskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

M2 Gravemaskin

Vi tilbyr maskinkurs på M2 Gravemaskin. Praktisk bruk, bedriftsopplæring 120 timer, opplæring virksomhet 60 timer. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik 3 dager 7.000 kr

M3 Veghøvel

Vi tilbyr maskinkurs på M3 veghøvel. Praktisk bruk, bedriftsopplæring 120 timer, opplæring virksomhet 60 timer. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

M4 Hjullaster

Vi tilbyr maskinkurs på M4 hjullaster. Praktisk bruk, bedriftsopplæring 120 timer, opplæring virksomhet 60 timer. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

M5 Gravlaster

Vi tilbyr maskinkurs i M5 gravlaster. Praktisk bruk, bedriftsopplæring 120 timer, opplæring virksomhet 60 timer. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

M6 Dumper

Vi tilbyr maskinkurs i M6 Dumper. Praktisk bruk, bedriftsopplæring 120 timer, opplæring virksomhet 60 timer. Maskin og Kran Opplæring driver med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

M7 Skraper

Vi tilbyr maskinkurs i M7 skraper. Praktisk bruk, bedriftsopplæring 120 timer, opplæring virksomhet 60 timer. Maskin og Kran Opplæring driver også med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik

Maskinførerkurs

Vi tilbyr maskinførerkurs. Praktisk bruk, bedriftsopplæring opplæring virksomhet. Teori. Maskin og Kran Opplæring driver også med sertifisert opplæring innen maskin og kran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Narvik Narvik 4 dager

Faglig leder, sakkyndig virksomhet - Web

Vi tilbyr kurs i faglig leder, sakkyndig virksomhet - Web. Kurset retter seg mot deg som er faglig leder i sakkyndig virksomhet, eller deg som er på vei inn i en slik rolle. Digitalt nettkurs som gjennomføres over 2 lengre halvdagsøkter 10.00-15.00.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 4.200 kr

Faglig leder, sertifisert sikkerhetsopplæring

Kurset retter seg mot deg som er faglig leder i opplæringsbedrifter innen sertifisert sikkerhetsopplæring, eller deg som er på vei inn i en slik rolle. Kurset gjennomføres over 2 lengre halvdagsøkter lunsj til lunsj. Vi reserverer rom på hotellet, MEN HOTELLPAKKEN MÅ BETALES V/UTSJEKK.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 2 dager fra 4.200 kr

Kontrollørkurs masseforflytningsmaskiner

Opplæring for kontrollør av masseforflytningsmaskiner i sakkyndig virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 3 dager fra 13.900 kr

Masseforflytningsmaskiner instruktørkurs WEB

Instruktør i sertifisert sikkerhetsopplæring for førere av masseforflytningsmaskiner - modul i2.1 og i3.1.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 12.400 kr

Masseforflytningsmaskiner oppdateringskurs kontrollør

Vi tilbyr oppdateringskurs kontrollør for masseforflytningsmaskiner. Kurset retter seg mot den som allerede er kontrollør på masseforflytnings- maskiner, jfr. Forskrift om utførelse av arbeid, og som ønsker å oppdatere sin faglige kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag fra 4.900 kr

Masseforflytingsmaskin

Vi tilbyr kurs på masseforflytingsmaskin. Hensikten med opplæringen er å gi førere av masseforflyttingsmaskiner en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandnes Sandnes 4 dager 7.050 kr

Masseforflytingsmaskin - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs på masseforflytingsmaskin for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi førere av masseforflyttingsmaskiner en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeidsoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager Avtales kr

Maskinførerkurs klasse M1 - M6 teori

Vi tilbyr maskinførerkurs klasse M1 - M6 teori. Hensikten med opplæringen er å gi førere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at ulykker i forbindelse med bruk av masseforflytningsmaskiner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5 dager 6.500 kr

Anleggsmaskinføreropplæring

Vi tilbyr kurs for anleggsmaskiner. Dersom du ønsker bedriftsinterne kurs for din bedrift skreddersyr Truck Consult kursene i samarbeid med dere. Truck Consult tilbyr dags-, kvelds- og helgekurs. Truck Consult tilbyr også bedriftstilpassede seminar for etterutdanning, sikkerhet og vedlikehold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Maskinførerkurs modul 1.1 og 2.1

Vi tilbyr maskinførerkurs modul 1.1 og 2.1. Kurset er ment å gi deltakeren en god grunnopplæring i sikker bruk av slike maskiner slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rana / Mo i Rana Rana / Mo i Rana 4 dager 6.200 kr

Maskinførerkurs modul 3.1

Vi tilbyr maskinførerkurs modul 3.1. Målsettingen med kurset er å gi deltakeren en god grunnopplæring i sikker bruk av slike maskiner slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rana / Mo i Rana Rana / Mo i Rana 1 dag 3.800 kr

Anleggsmaskinfører / masseforflyttingsmaskiner

Vi tilbyr maskinkurs på anleggsmaskin / masseforflyttingsmaskiner inkludert modul 1.1., 2.1. og 3.1. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner, gruppeoppgaver og enkle øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askøy Askøy 4 dager 6.400 kr
Bergen Bergen 4 dager 6.400 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9   |  Neste side >>


Område

Kategorier