MassasjekursKursarrangør: Meenas Kroppsterapi
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Dag 1, kl 18:00 - 21:00
Dag 2, kl 10:00 - 17:00
Dag 3, kl 10:00 - 17:00
Varighet: 3 dager
Pris: 3200

Har du søvnproblemer, muskelspenninger, hodepine og er stressa? Massasje er et verdifullt redskap som forebygger, virker avstressende og kan løse opp både muskelspenninger og følelser. Med massasjekurs er en fin mulighet til å finne tilbake til din livsglede, vitalitet og velvære.

Ønsker du å lære massasje:
• Da er dette kurset for deg!
• Dette kurset er for alle og du trenger ingen forkunnskaper. Dette blir en helg som vil gå fort og med mye god læring, og du vil kunne gi en kroppsmassasje når helgen er over.
• En helg hvor du lærer forskjellige grep og massasje teknikker.
• Du lærer å massere rygg og nakke. Du lærer å massere armer og bein.
• Du lærer hvordan å ivareta deg selv og hvordan stå riktig når du masserer.
• Du lærer om kontraindikasjoner, når du ikke skal massere.
• Du lærer å ta vare på klienten, den som ligger på benken samtidig som du tar vare på deg selv. Dette er et kurs hvor du ikke trenger forkunnskaper, samtidig som det er et kurs også for deg som har massert før.
• Dette er en unik helg for par som ønsker å stoppe opp i en travel hverdag og som ønsker å gi massasje til hverandre.
• Det blir lagt vekt på å ivareta den andre, den som ligger på benken å skal ta imot massasjen du gir.
• Du lærer om eteriske oljer

Kursleder: Meena Ida Waagen

Om Meena
Med min bakgrunn innen meditasjon og selvutvikling de siste 25 årene ønsker jeg å formidle - roen, stillheten og tilstedeværelsen. Jeg ønsker å dele opplevelsen av å komme tilbake til seg selv og sitt eget hjerte, å føle at man igjen er tilstede i sitt eget liv.

Jeg har alltid hatt stor glede av å jobbe med mennesker, det startet i 1996 da jeg utdannet til aromaterapeut og reflexolog .Jeg har allsidig bakgrunn fra forskjellige kurs og retreater som jeg har deltatt på i inn- og utland opp igjennom årene. www.dharmamountain.com

Jeg er utdannet sertifisert familie- og organisasjonskonstellatør og veileder på Hellinger Instituttet nå IoPT Norge i Oslo hvor jeg også har vært lærer en periode www.iopt.no

Jeg har tatt første året på sykepleien, og har jobbet flere år i helse og omsorg med eldre demente, Huntigton syke, psykisk utviklings hemmede og psykisk syke mennesker.Siste arbeidsplass var på Hurdalsjøen recoverysenter.

Mine reiser har ført meg de siste årene på lengre reiser og opphold til Hong Kong og Kina for å forstå det David D`I og hans research team kaller The mechanics of life.

www.picer.org

Amita-institute.comMålgruppe for kurset:
For alle som ønsker å lære massasje

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
En time hos Meena er en fantastisk opplevelse, meget dyktig. Hun får deg virkelig til å slappe av. Du føler deg rett og slett etter behandlingen.
- Roza Linn Lygre

Helt fantastisk,rett og slett! Nøt hvert eneste minutt!
- Hege Harlo

Hjertelig velkommen til å ta kotakt for påmelding og nærmere info

Love & light

Meena

Vis flere tilsvarende kurs: