Massasje grunnkursKursarrangør: Axelsons Body Work School
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Akersgata 28, 0158 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 11.500
Neste kurs: 21.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Drømmer du om å starte opp som massør? Under utdannelsen lærer du deg alt det du behøver for å komme i gang. Mange massører har eget foretak, men ansettelser blir stadig mer vanlig og det finnes en verden av muligheter: fra helseklinikker til cruiseskip.

Som massør har du nær kontakt med dine klienter. Det umiddelbare resultatet av ditt arbeid er avslapning, smertelindring og fornøyde klienter.

På Axelsons legger vi stor vekt på at du lærer deg god ergonomi, å bruke kroppen din riktig – slik at både du og din klient har det bra etter en behandling.

Ordet massasje kan spores fra gresk masso ”jeg knar”.
Å utføre en bra og effektiv massasje er dog mye mer enn å kna.
Under utdannelsen lærer du deg blant annet klassisk massasje, sittende massasje, ansiktsmassasje, longering, muskulering og avspenning. Dessuten får du en god porsjon lærerledet praksis og en enorm teoretisk kunnskap.
VEKS-fag er fra 1.1.2011 obligatorisk.

Axelsons massørutdannelse er den mest omfattende du kan få i bransjen. Etter fullført og godkjent utdannelse blir du Diplomert Massør. Å ha et Axelsons diplom på veggen er en kvalitetsgaranti. Det kommer du til å merke når du skal starte som terapeut

Grunnkurs i to perioder à 8 dager hvorav to praksisdager per periode. På grunnkurset lærer du å massere og å bli bra på det! Du lærer deg en profesjonell og behagelig hel kroppsmassasje som gir avslapning og kan lindre smerte og trøtthet i musklene. Du får en grunnleggende anatomisk forståelse for det du gjør. Allerede på grunnkurset tar elevene i mot pasienter og den tilbakemeldingen vi får viser at treningen raskt gir gode ferdigheter.

Fortsettelseskurs i seks perioder à 7 dager hvorav 2 praksisdager per periode.
På fortsettelseskursene lærer du å forstå mer av det du gjør med dine hender. Alt bygger på kunnskapene fra grunnkurset. Du lærer effektive metoder for muskelbehandling og du lærer å teste og analysere pasientens plager for å kunne gi en mer spesifikk behandling. Kort sagt får du kunnskaper til å gi profesjonelle behandlinger som går dypere og oppnår større resultater enn med ren avslappingsmassasje.

For deg som skal velge utdannelse handler det naturligvis om å vite hva du vil kunne gjøre med dine pasienter. Hvert steg i utdannelsen er anvendelig i seg selv og vil du gå videre senere behøver du aldri lese samme sak igjen. Vi fokuserer på det du virkelig behøver som massør. Vi utdanner mennesker innen et yrke med stort ansvar og når våre elever er ferdige skal de kunne sine saker. Vi gjør vårt for at de titler vi gir våre elever skal være mye mer enn titler og vi er her for å hjelpe hver og en av våre elever til å bli dyktige.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker massørutdannelse

Forkunnskaper:
• Videregående skole eller minimum 20 år

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer all litteratur

Eksamen / sertifisering

Diplom tildeles ved avslutningen hvis kravene oppfylles

Vis flere tilsvarende kurs: