Sikkerhetskurs masseforflytning og anleggsmaskiner i Bergen

I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for masseforflytning og anleggsmaskiner. Dette er lovpålagte kurs du må ha før du kan få praktisk opplæring og sertifikat. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring Lift og kran og Truck og anleggsmaskiner ligger i egne kategorier.

Sikkerhet & ansvar modul 1.1 - fellesteori

Vi tilbyr kurs i sikkerhet & ansvar modul 1.1 - fellesteori. Målsetningen er kunnskaper om gjeldende lover, forskrifter og standarder, gode holdninger til sikker bruk av arbeidsutstyr, en sikker arbeidsplass og god trivsel og mindre skader på gods og utstyr slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 27.05.2024 (+1) 1 dag27.05.2024 (+1) 2.400 kr

Maskinførerkurs klasse M1 - M6

Vi tilbyr maskinførerkurs klasse M1 - M6. Maskinførerkurset gir grunnleggende teoretisk sikkerhetsopplæring (modul 1.1 og 2.1) for operatører av Anleggsmaskin. Teorien omfatter Doser, Gravemaskin, Veihøvel, Hjullaster, Gravelaster og Dumper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 5.950 kr

Anleggsmaskinkurs eks gravemaskin, hjulaster, dumper

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskiner/maskinkurs f.eks kurs i gravemaskin, hjullaster, dumper, traktorgraver, doser og veihøvelkurs. Opplæring i anleggsmaskin inneholder en teori og en praksisdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 4.750 ink Lunsj kr

Kurs i sikkerhet, ansvar, kontroll - modul 1.1

Vi tilbyr kurs i sikkerhet, ansvar og kontroll - modul 1.1. Kurset kan du bruke i alle sertifiserte kurs og er felles teori for i truckkurs, krankurs, stropp / signalkurs og anleggsmaskinførerkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 8 timer 1.999 inkl lunsj kr

Maskinkurs eks gravemaskin, hjulaster, dumper - bedrifter

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i anleggsmaskiner f.eks kurs i gravemaskin, hjullaster, dumper, traktorgraver, doser og veihøvelkurs. Opplæring i anleggsmaskin inneholder en teori og en praksisdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen, I våre lokaler... Bergen 3 dager 4750 kr
Bergen, Vi kommer til ... Bergen 3 dager 4750 kr
Hele landet, Hele landet 3 dager 4750 kr
Hele landet, Hele landet 3 dager 4750 kr

Masseforflytnings / anleggsmaskiner engelsk

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskiner på engelsk. F.eks kurs i gravemaskin, hjullaster, dumper, traktorgraver, doser og veihøvel. Opplæring i anleggsmaskin inneholder en teori og en praksisdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 5750 kr

M6 Dumper

Vi tilbyr maskinførerkurs på M6 dumper. Hensikten med opplæringen er å gi anleggsmaskinførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av anleggsmaskiner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med masseforflytning unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager

Fagbrev som anleggsmaskinfører

Vi tilbyr fagbrev som anleggsmaskinfører. Få formalisert og dokumentert din kompetanse. Er du over 23 år og ønsker å formalisere din arbeidserfaring / kompetanse kan du ta eksamensforberedende teori kurs hos oss. Etter bestått teori eksamen kan du gå opp til fagprøven som praksiskandidat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 samlinger 19.900 kr

Maskinførerkurs teori - modul 1.1, 2.1 og 3.1 (klasse M1 - M6)

Vi tilbyr maskinførerkurs teori - modul 1.1, 2.1 og 3.1 (klasse M1 - M6). Målsettingen med maskinførerkurset er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 13.05.2024 4 dager13.05.2024 7.500 kr

Anleggsmaskinfører / masseforflyttingsmaskiner

Vi tilbyr maskinkurs på anleggsmaskin / masseforflyttingsmaskiner inkludert modul 1.1., 2.1. og 3.1. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning, diskusjoner, gruppeoppgaver og enkle øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 6.400 kr

Masseforflytningsmaskin teori, klasse M1 - M6 Helg

Vi tilbyr maskinførerkurs i masseforflytningsmaskin teori, klasse M1 - M6. Målet med maskinkurset å gi eleven god teoretisk innføring i sikker bruk av masseforflyttningsmaskiner samt god innsikt i maskinenes oppbygging, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 5600 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>


Område

Kategorier