Sikkerhetskurs masseforflytning og anleggsmaskiner i Fredrikstad

I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for masseforflytning og anleggsmaskiner. Dette er lovpålagte kurs du må ha før du kan få praktisk opplæring og sertifikat. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring Lift og kran og Truck og anleggsmaskiner ligger i egne kategorier.

Masseforflytningsmaskiner

Vi tilbyr opplæring til førerkort for masseforflytningsmaskin. Teorien gjelder for klasse M1 - M6, Kurset består av 3 deler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 22.04.2024 3 dager22.04.2024 7500 kr

Masseforflytningsmaskin - teori

Vi tilbyr maskinførerkurs på masseforflytningsmaskiner - teori. Målsettingen med kurset er å redusere ulykker og skader i forbindelse med bruk av masseforflytningsmaskiner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 4 dager 6.950 kr

Maskinfører teori modul 1 og 2.1 - klasseromskurs

Vi tilbyr maskinførerkurs teori som klasseromskurs som du trenger for å bli maskinfører. Maskinførerkurset inneholder kun de teoretiske modulene - modul 1 og 2.1. Praksis kommer i tillegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 dager eller 1 helg 6.500 kr

Maskinfører | Gravemaskin Hjullaster Dumper

Vi tilbyr Maskinfører | Gravemaskin Hjullaster Dumperkurs Bli maskinfører på gravemaskin, hjullaster eller dumper. Anleggsmaskin teori og praktisk bruk

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 dager 5.950 kr

Fagbrev som anleggsmaskinfører

Vi tilbyr fagbrev som anleggsmaskinfører. Få formalisert og dokumentert din kompetanse. Er du over 23 år og ønsker å formalisere din arbeidserfaring / kompetanse kan du ta eksamensforberedende teori kurs hos oss. Etter bestått teori eksamen kan du gå opp til fagprøven som praksiskandidat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 6 samlinger 19.900 kr

Maskinførerkurs klasse M1 - M6

Vi tilbyr maskinførerkurs klasse M1 - M6. Maskinførerkurset gir grunnleggende teoretisk sikkerhetsopplæring (modul 1.1 og 2.1) for operatører av Anleggsmaskin. Teorien omfatter Doser, Gravemaskin, Veihøvel, Hjullaster, Gravelaster og Dumper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 3 dager 5.950 kr

HMS for truck, kran og maskin - modul 1.1

Vi tilbyr HMS-kurs for truck, kran og maskin - modul 1.1. Kurset er ihht opplæringsplanene et grunnleggende og lovpålagt kurs for alle som siden skal ta andre sertifiserte kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag

Kurs i sikkerhet, ansvar, kontroll (modul 1.1) - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i sikkerhet, ansvar og kontroll - modul 1.1 for bedrifter. Kurset kan du bruke i alle sertifiserte kurs og er felles teori for i truckkurs, krankurs, stropp / signalkurs og anleggsmaskinførerkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer 1999 kr

Maskinkurs eks gravemaskin, hjulaster, dumper - bedrifter

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i anleggsmaskiner f.eks kurs i gravemaskin, hjullaster, dumper, traktorgraver, doser og veihøvelkurs. Opplæring i anleggsmaskin inneholder en teori og en praksisdel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet, Hele landet 3 dager 4750 kr
Hele landet, Hele landet 3 dager 4750 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>