Maskinførerkurs



Kursarrangør: AOF Norge
Sted: Innhavet Transport AS
          Nordland, Hamarøy
Kursadresse: Straumsnes, 8260 Innhavet (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:00 - 16:00
Varighet: 32 timer
Pris: 7.250

Vi tilbyr maskinførerkurs for alle som skal bruke masseforflytningsmaskiner i henhold til krav satt i forskrift om arbeidsutstyr. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne en godkjent teoriopplæring i sikker bruk av masseforflytningsmaskiner.

Innhold:
Sertifisert sikkerhetsopplæring for masseforflytningsmaskiner er et nyttig og nødvendig verdipapir for jobb innen ulike bransjer. Myndigheter har i forskrift om arbeidsutstyr fastsatt regler om at enhver som skal bruke masseforflytningsmaskiner må dokumentere kompetanse til å håndtere utstyret på en forsvarlig måte gjennom sertifisert sikkerhetsopplæring. Dette er både et svært viktig skadeforebyggende tiltak, kompetansen dokumenteres og den enkelte vil kunne føle seg sikrere i jobben.

For å forebygge vilkårlig og tilfeldig opplæring har myndighetene fastsatt regler og krav til godkjenning av opplæringsvirksomhetene og de læreplanene som skal brukes. AOF Norge er gjennom en omfattende sertifiseringsprosess godkjent som opplærings-virksomhet, noe som innebærer en garanti for at opplæring gitt av AOF Norge følger fastlagte krav og standarder.

Målgruppe for kurset:
Alle som som ønsker maskinførerkurs

Eksamen / sertifisering:
Kjørepraksis kan tas i egen virksomhet etter nærmere avtale med AOF Norge. Etter bestått teorieksamen samt kjørepraksis og bestått oppkjøring utstedes sertifikat i bankkortformat med bilde. Sertifikatet er personlig og kan ikke overdras andre.