Martemos teater sin forestilling og workshop JungeluniversetKursarrangør: Martemos teater
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper

Velkommen til forestilling Jungeluniverset. Marte og rollefigurene tar med publikum på en magisk og spennende reise i jungelen. Forestillingen inneholder rollefigurer, sang og musikk. Forestillingen passer for barn 1-12 år og varer ca 30/45min (1-3 år) 45/60 min (3-12 år)

Det er en enmanns forestilling hvor jeg, Marte, styrer forestillingen, styrer rollefigurene og går inn og ut av ulike roller.

Det er en inkluderende forestilling som passer for barn 1-12 år. Grunnmuren er at Marte tar med publikum på en magisk reise i jungelen og her får dere blant annet møte dragen Spike, apekatten Apos, løven Brakaren og krokodillen Kroko.

Forestillingen har en ramme og scenografi som kan tilpasses alle steder og lokaler. Skuespilleren fletter også gjerne inn flere, andre rollefigurer og elementer ut fra hva de som booker ønsker, evt tema og det som blir naturlig i forhold til høytider og årstidene.

Rollefigurer, afrikansk tromme, sang, dans og musikk utgjør en stor del av forestillingen, workshops og kursene

Forestillingen gir også en mulighet til å få se og oppleve jungeluniverset og som en smakebit til å bli med på kurs og, eller workshop.

Rammen er den samme for både workshops og forestillinger, men i workshopen er barna inkludert fra starten av. Denne formen gir større mulighet til å være fleksibel og mulighet for å legge inn program som passer akkurat den oppmøtte gruppen.

Det er bare å booke meg til barnehager, skoler, barnebursdager, biblioteker og andre barnlige arrangementer.

Pris: Det blir vi enige om ved henvendelse.

Forestillingen har blitt vist på ulike biblioteker og barnehager i Oslo og omegn barneavdelingen på rikshospitalet flere ganger og fått god omtale.

Klem fra Marte og jungelgjengen

Vis flere tilsvarende kurs: