MandagsklubbenKursarrangør: Oslo Hundeskole
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for mere info.

Oslo Hundeskole er en av norgest største hundeskoler. Hundekurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsd

Mandagsklubben er et tilbud til deg som kanskje er ferdig med vårt standard kursopplegg, har gått tilsvarende dressurkurs eller har gjort grunnarbeidet på andre måter tidligere, men har lyst til å fortsette hundetreningen og holde den ved like. Mandagsklubben gjør dette i organiserte former, med våre instruktører på plass. Som navnet sier, foregår denne treningen litt mer i en "klubb-setting" der kursdeltakerne selv er med på å påvirke hva vi jobber med, i tillegg til den grunnleggende lydighetstreningen vi er vant til fra standardkursene.

På mandagsklubben jobber vi videre med øvelsene fra Valp/Grunnkurs og Hverdagslydighet i tillegg til mye nytt.
Vi snuser litt på ting fra Bronsemerket og LP, (lydighetsprøver) dersom noen ønsker det
Introduksjon til "shaping" og hvordan det kan brukes til innlæring av både nyttige og bare morsomme øvelser
Det er alltid en instruktør til stede for å hjelpe og veilede, men vi jobber mer selvstendig etter hvert som vi blir flinkere til den aktuelle øvelsen.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Målgruppe for kurset

Målet med Mandagsklubben:
Hovedmålet er å vedlikeholde og utvikle hund og føres ferdigheter og samtidig utvikle kommunikasjonen, kontakten og samarbeidet. ..Båndet mellom dere.
Et viktig moment med treningen er å trene sammen med andre. Det er av stor verdi for hundene å trene sammen med både kjente og ukjente hunder. Vi mennesker har også glede og nytte av å kunne bruke hverandre i treningen.

Vis flere tilsvarende kurs: