Maleri for nybegynnere (dagtid)Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrums vei 17, 0484 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 10 dager
Pris: 5.900

Vi tilbyr malekurs i maleri for nybegynnere - å lære er å oppdage. Når du ønsker å utvikle deg kreativt og sanselig gjennom maleriet er det helt avgjørende av du finner frem til riktig kurs. Undervisningen på de forskjellige kursene har forskjellige nivåer.

Innhold:
Helt fra nybegynnerkurs med en kreativ og leken innfallsvinkel til avanserte kurs med aktmodell eller store malerier. Og du som andre har helt sikkert dine personlige preferanser som gjør at du foretrekker det figurative fremfor det abstrakte, eller motsatt, eller kanskje en blanding. eller du vet slett ikke og du er helt nybegynner. Enten du ønsker å male figurative eller abstrakte bilder er det helt avgjørende at du starter med det grunnleggende.

Ingenting blir bra hvis du ikke har det grunnleggende på plass. På alle de grunnleggende kursene lærer du om både abstrakte og figurative kvaliteter. Dette gjør vi da det er mange ting det er lettere å forstå og integrere i ditt maleri når vi utelukker en rekke andre problemer. Som fargerom og modellering av form, det er lettere å erfare og forstå dette når du ikke skal male et ferdig bilde samtidig. Og slik er det på mange felt innen den kreative utviklingen.

Det er nesten umulig å utvikle din kreative lek, hvis fargerom og alt skal være riktig samtidig. Som nybegynner på våre kurs får du tilrettelagte oppgaver, god veiledning og muligheter for å oppdage samspillet mellom øye og hånd, mellom teori og praksis, mellom kreativ utfoldelse og personlig vekst. Slik utvikler vi dine kapasiteter trinn for trinn, du oppdager, du erfarer og du utvikler. Det er en fascinerende reise.

Lærer: Heidi Øiseth

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle nybegynnere og deg som har malt litt fra før, for eksempel tatt Kreativt Maleri 1.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer materialer