Maleri for erfarne - med fokus på det abstrakte (kveld)Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrumsvei 17, 0484 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager, kl 18:00 - 21:00
Varighet: 12 kvelder
Pris: 5.900

Maleri for erfarne er delt i 2 kurs slik at du nå kan fordype deg enten i det abstrakte eller i det figurative. På disse kursene blir du trenet i mer avansert forståelse av kunstfaget og du lærer å bruke deg selv, faget og kunsten mer aktivt.

Innhold:
På dette kurset beveger du deg fra den faglige plattformen på kursene for nybegynnere og videregående til fordypning og utvikling av det abstrakte maleri - basert på farge, flate, stofflighet, abstraksjon og abstrakt komposisjon samt akrylteknikk. I tillegg lærer du om hvordan bildet utvikler seg i prosess og i serier, og du lærer å bruke den fysiske virkeligheten og din kreativitet til å utvikle abstrakte komposisjoner.

På kurset benyttes collage, store ark og pensler. Du får en omfattende forståelse for hva det vil si å uttrykke seg gjennom bilder og blir presenter for en rekke kunstnere som maler abstrakt idag. Utvikling av en selvstendig tilnærming til bildet og et eget uttrykk står sentralt i kurset.

Lærer: Hanne Friis

Målgruppe for kurset

Kuret passer for alle som har tatt kurset Maleri for videregående. Hvis du har lang erfaring og konkret læring fra andre kurs / skoler kan du også ta disse kursene, men da må du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å komme på feil kursnivå.

Nivå: erfarne

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer materialer