Malekurs på Skreia - Abstrakt maleriKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oppland, Østre Toten
Oppland
Kursadresse: Totenvegen 803, 2848 Skreia (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10 - 17 /begge dager/
Varighet: 1 helg
Pris: 3100

9. - 10. november 2019 - malekurs på Skreia Abstrakt maleri / akryl med Svetlana Rezvaya. Påmeldingsfrist: 9. oktober 2019. Du lærer å konstruere abstrakte komposisjoner og male spennende malerier.

Malekurs Abstrakt maleri / akryl, 2 dager, gruppa 6 personer/ med Svetlana Rezvaya
Du får teoretisk og praktisk kunnskap i fire typer konstruksjoner av abstrakte malerier.
Du lærer å konstruere abstrakte komposisjoner.
Du lærer fargekombinasjoner som skaper spenning i abstrakt maleri.
Du lærer metoder å male abstrakt.
Deltakere får innføring i bruk av materialer og utstyr, samt forskjellige metoder. Hver undervisning går med lærerens demonstrasjon og forklaring av teknikker. Kursdeltakere øver teknikkene ved å male bilder. De får kreative og interessante oppgaver fra enkelt til komplekst. Meld deg på!

Målgruppe for kurset

Voksne. Kurset anbefales til dem som vil få akademiskkunnskap om abstrakt, liker fargebevegelse, liker å oppleve gleden å male bilder og vil få nye impulser i maleriutviklingen. Det blir gøy og ikke kjedelig på kurset med kreativ lærer!

Kursmateriell

Liste sendes etter påmelding

Uttalelser

Respons fra kursdeltakerne på kurset Abstrakt maleri /akryl/ med Svetlana Rezvaya

Kristin Guthe: "Nyttig å lære ny teknikker og bli mer bevisst på komposisjons-prinsippene. Takk for et lærerikt kurs!"

Evy Kavli: "Takk for sist, ja. Det var et lærerikt kurs."

Karin Smith Andersen: "Tusen takk for flott kurs. Skjønner du sitter inne med mye kunnskap du ønsker å dele."

Liv Rustad:" Hatt bra utbytte av kurset, lært mye om abstrakt maleri. Kursleder har veldig mye kunnskap om emnet og stor iver til å lære bort. Ser frem til å sette dette i praksis."

Ingunn Østengen: ” Tusen takk! Takk til Svetlana som hadde et så lærerikt og bra kurs! Som gav meg masse ny kunnskap, inspirasjon og lyst til å skape mere. Med god veiledning og støtte fra Svetlana kom jeg i mål med bildene.”
” Bra teoretisk for å lære teknikker og regler innenfor kunsten som jeg ikke hadde erfaring med. Bra oppfølging under veis. Veldig lærerikt kurs. Svetlana er veldig klar og tydelig, gir konstruktiv tilbakemelding.”

Gunn Stensson: ” Kurset gav mye fin forklaring på ulike måter og male på. Også en god teoretisk opplæring. Det var et fint kurs, jeg kommer sikkert tilbake på ett nytt kurs.”

Torill Michelle Furuseth Kristiansen: ” Alt var nytt for meg på dette kurset. God innsyn i det kunstneriske og dens teknikker. Jeg lærte mye grunnleggende før vi startet. Det var veldig bra. Jeg vil lære mer på det samme som jeg har lært på disse dagene. Melder meg gjerne på et kurs til av samme type, for å repetere. Takk for din kunnskap som du har delt med meg.”

Vis flere tilsvarende kurs: