Malekurs for utdrikningslagKursarrangør: Alvøen Kunst
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Kursadresse: Alvøveien 160, 5179 Godvik (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr malekurs for utdrikningslag. Ta med dere bruden / brudgommen til vakre idylliske Alvøen. Det vil bli en kort presentasjon av hva som pleier å foregå hos Alvøen kunst, etterfulgt av en god spøk til bruden / brudgommen. Kursholderen vil piske opp stemningen og følelsene noe.

Utdrikningslag pakke 1 - Oppblåsbar Aktmodell:
Vi maler et flott felles bilde til bruden / brudgommen hvor alle signerer til slutt. Før dette skjer skal brud / brudgom igjennom en god spøk (kan sløyfes).

Spøken:
• Bruden / brudgommen skal inn og få møte aktmodellen (oppblåsbar) som ligger klar..sexy, flott og deilig. Etterfulgt av en liten fotorunde av alle i utdrikningslaget
• Deretter vil bruden / brudgommen få utlevert lerret, pensler og maling før hun/ han går inn. Alle andre deltagere følger på og blir med inn i galleriet.

Selve spøken tar ca 15 min. Resten av tiden bruker vi til å male et flott og morsomt bilde som symboliserer brudeparet (under veiledning fra kursholder).


Utdrikningslag alternativ 2 - Levende aktmodell:
Denne pakken er ganske lik til alternativ 1, bortsett i fra at her blir det akt tegning av levende aktmodell, mann eller kvinne. Vi bidrar med at det lages en konkurranse av beste akt tegning med en liten premie som evt. kan deles ut senere på kvelden. Ønsker du denne pakken så ta kontakt med oss og vi ordner med aktmodell og alt som trengs!


Utdrikningslag alternativ 3 - Med heldagspakken:
Heldagspakken er et tilbud til dere som ønsker noen flere aktiviteter utover dagen, som CD- innspilling og karaoke. Bestill i god tid da dette er svært populært. Maks 20 deltagere.

Målgruppe for kurset

Utdrikningslag

PS! Vi anbefaler at alle deltagere i utdrikningslaget vet minst mulig på forhånd, da blir morsomt for alle og en hver.

Uttalelser

• Gu kor gøy!
• Nå vil jeg også gifte meg
• Vi kommer igjen
• Bruden får jo et minne for livet
• Så kjekt at alle får være med å delta i brudens bilde
• Vi visste ikke at det fantes et slikt tilbud
• Dette skal jeg virkelig anbefale til andre