Malekurs - Vintermotiv i oljemaling med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo, Homansbyen
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 3.300

Vi tilbyr malekurs - vintermotiv i oljemaling med Svetlana Rezvaya. Vi bruker ikke terpentin, bare linolje. Jeg liker å lære dem som ikke har forkunnskaper! Du velger motiv selv fra referansebilder på kurset.

Innhold:
Jeg forklarer deg en maleteknikk som gir en naturlig slyng på trestammene og skaper en levende trestruktur ved å male skoglandskap. Jeg vil vise deg hvordan du skal sette trær inn i et miljø hvor alle komponentene henger sammen, de står ikke der som separate enheter. Du får erfaring ved å lage grunnlag på lerretet, blandinger på paletten og jobbe med pensler og palettkniver. Ved å male landskap slik kurset viser deg vil du få stor glede av å male med oljefarger, lage et flott maleri og bli stolt av deg selv over å ha lært nye teknikker. Du maler et vakkert maleri (55 * 46 cm) på 2 dager og henger maleriet på veggen din hjemme. Dette kurset er i små grupper!

Målgruppe for kurset

Kurset er åpent for alle, uavhengig av tidligere erfaring med maleri

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer materialer og kaffe

Uttalelser

Det har vært en glede å gå på malekurs med Svetlana som lærer. Hun holder kvalitetskurs! Pedagogikken og nivåtilpassingen er gjennomtenkt. Teknikkene blir demonstrert og forklart på en enkel og klar måte og hun bygger opp selvtilliten hos elevene. Du klarer å male et bilde! Kunst har et universalt språk og kunst knytter oss sammen på tvers av menneskeskapte grenser.

Jeg opplever at det er utfordrende og sunt for hjernen å lære noe helt nytt og følge drømmen. Det er sant det Svetlana sier i e-boka hennes som er på nett: Hvis du skal følge din drøm om å male, så trenger du to ting. Det er riktig utstyr og en god lærer. Svetlana er en god lærer!
- Mark Swinburne Rødseth

Vis flere tilsvarende kurs: