Malekurs - Tur med kjæresten, videokurs med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 1.400

Vi tilbyr videokurs i stil impresjonisme med akryl. Motivene er Tur med kjæresten! Det er en natt smug eller park. To kjærester går tur og de er så lykkelige! Å male etter den videoen får du erfaring med å male bilde med akryl i stil impresjonisme.

Jeg viser og forklarer deg trinn for trinn hvordan å male maleriet med akryl:
• Å lage bakgrunn
• Legge komposisjon på lerretet
• Å lage lys og skygge i komposisjonen
• Å jobbe med detaljer, og se på hele komposisjonen og balansere den
• Å jobbe med palettkniv og pensel

Du kan male bildet når som helst og hvor som helst. Du sitter hjemme eller på hytta å maler etter videoen. For å forstå bedre kan du trykke på pausen, spole video tilbake og se igjen. Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får videoundervisningen. Du kan bruke den videoen i 12 mnd!

Fornøydgaranti:
Husk at du er beskyttet 100% ved en garanti om at du vil få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at hvis undervisningen ikke gir deg kunnskap har nytte av, kan du skrive til meg innen 14 dager etter kjøpet og be om å få pengene tilbake.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker videokurs i stil impresjonisme med akryl

Uttalelser

Jeg har fulgt med på alle sendingene Svetlana har hatt på nett og det har vært utrolig lærerikt, vi har fått lært så mye og dette er en fin måte å tilegne seg teknikker innen tegning og maling, så til deg som har lyst til å være med, meld deg på du har alt å tjene på det. Tusen takk til deg Svetlana som har latt oss få være med på dette, et fantastisk flott kurs av en flink lærer og kunstner.
- Vigdis Indbjør

Jeg var inne på nettet for å se kurset ditt i oljemaling. Jeg maler bare akvarell men jeg var imponert over hvor flink du er å undervise. Virkelig lærerikt for nybegynnere.
- Kirsten Lid