Malekurs - Stilleben i oljemaling med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo, Homansbyen
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 3.300

Vi tilbyr malekurs om stilleben i oljemaling hvor du lærer å male stilleben. Vi holder fokus på komposisjonen, formen og fargebalanse. Du lærer å legge grunnlag på lerretet, blandinger for lyse og skygge delene av komposisjonselementer.

Innhold:
Du maler 2 nydelige malerier (46 * 55 cm) på 2 dager og henger maleriet på veggen din hjemme. Vi bruker ikke terpentin, bare linolje. Du får erfaring å jobbe med palettkniv og pensel. Jeg liker å lære dem som ikke har forkunnskaper. Dette kurset er i små grupper!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker malekurs om stilleben i oljemaling. Kurset er åpent for alle, uavhengig av tidligere erfaring med maleri.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer materialer og kaffe

Uttalelser

Det har vært en glede å gå på malekurs med Svetlana som lærer. Hun holder kvalitetskurs! Pedagogikken og nivåtilpassingen er gjennomtenkt. Teknikkene blir demonstrert og forklart på en enkel og klar måte og hun bygger opp selvtilliten hos elevene. Du klarer å male et bilde! Kunst har et universalt språk og kunst knytter oss sammen på tvers av menneskeskapte grenser.

Jeg opplever at det er utfordrende og sunt for hjernen å lære noe helt nytt og følge drømmen. Det er sant det Svetlana sier i e-boka hennes som er på nett: Hvis du skal følge din drøm om å male, så trenger du to ting.
Det er riktig utstyr og en god lærer. Svetlana er en god lærer!
- Mark Swinburne Rødseth

Vis flere tilsvarende kurs: