Malekurs - Sommerskole over 2 uker for nybegynnereKursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrumsvei 17, 0484 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: 8.900

Gjennom 2 intense uker får du en grundig innføring i de grunnleggende prinsippene i tegning og maling: Tegning og uttrykk, komposisjon, lysatmosfærer, fargeblanding, farge som form og rom, fargeklanger, strøk og billedflate, personlig fortolkning og kreativitet.

Innhold:
Gjennom en kontinuerlig prosess av faglige innfallvinkler, sanselig utvikling og leken eksperimentering lærer du om hvordan bildet består av en rekke komponenter og hvordan du selv kan velge å sette sammen forskjellige kvaliteter for å uttrykke deg og skape egne bilder. Vi legger vekt på å utvikle et lekent, forskende og upretensiøst forhold til tegning og maling uten fokus på resultat og prestasjon.

Lærer: Cecilie Weiseth

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle som vil lære tegning og maling fra grunnen av. Også du som har malt litt før vil ha stor glede av kurset. Og det er midt i blinken for deg som tror at du ikke kan!

Kurset er en utvidet utgave av kurset Maleri, nivå 1 som går som 12 ukers kurs kveld og formiddag. Når du har gått sommerskolen er du godt kvalifisert til å gå videre på Maleri, nivå 2.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell

Vis flere tilsvarende kurs: