Malekurs - Sjølandskap i oljemaling med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo, Homansbyen
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 15:00 /begge dager/
Varighet: 2 dager
Pris: 3.300

Du lærer å male sjøen, skyer og klipper. Vi holder fokus på å lære bølgekonstruksjon for å male bølgene på en riktig måte. Du lærer å legge grunnlag, komposisjonen, blandinger for lyse og skyggedelene av bølgene, klippene og skyene. Dette kurset er i små grupper (maks 3 personer)!

Innhold:
Du maler et vakkert maleri (55 * 46 cm) på 2 dager og henger maleriet på veggen din hjemme. Du får erfaring å jobbe med palettkniv og pensel. Vi bruker ikke terpentin, bare linolje. Jeg liker å lære dem som ikke har forkunnskaper! Jeg gleder meg til å møte deg!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker malekurs om sjølandskap i oljemaling. Kurset er åpent for alle, uavhengig av tidligere erfaring med maleri.
Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer materialer og kaffe

Uttalelser

Det har vært en glede å gå på malekurs med Svetlana som lærer. Hun holder kvalitetskurs! Pedagogikken og nivåtilpassingen er gjennomtenkt. Teknikkene blir demonstrert og forklart på en enkel og klar måte og hun bygger opp selvtilliten hos elevene. Du klarer å male et bilde! Kunst har et universalt språk og kunst knytter oss sammen på tvers av menneskeskapte grenser.

Jeg opplever at det er utfordrende og sunt for hjernen å lære noe helt nytt og følge drømmen. Det er sant det Svetlana sier i e-boka hennes som er på nett: Hvis du skal følge din drøm om å male, så trenger du to ting. Det er riktig utstyr og en god lærer. Svetlana er en god lærer!
- Mark Swinburne Rødseth

Vis flere tilsvarende kurs: