Malekurs - OnlineKursarrangør: Kjersti Munkejord Lamb AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: består av 5 videoer - tilgang i 1 år
Pris: Fra 1.495

Dette kurset er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, så lenge du har internett tilgang. Du kan du se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år.

Gi deg selv, eller noen du er glad en spennende kreativ reise inn i en kunstnerisk verden! Malekurset vil garantert gi mye glede! Du får personlig oppfølging etter behov via mail.

Innhold:
Dette kurset består av fem videoer og du kan laste ned tilhørende arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din. Høres det gøy ut? Bli med å lær teknikken på bildet og mange andre i mitt nettbaserte malekurs! Vi bruker akrylmaling, og du lærer teknikker som pouring medium, mixed media og abstrakt maling. Alle kan delta på dette kurset, uansett nivå! Kom bli med å ha det gøy med maling!

Dette lærer du på kurset:
Vi bruker akrylmaling i dette malekurset. Du lærer teknikker som pouring medium, mixed media og abstrakt maling. Du får også en bonus video om digitalisering av dine bilder. Dette kurset passer for alle, fra nybegynner til mer erfarne malere. Kurset har utelukkende kun fornøyde kunder. Lær å male – helt i ditt eget tempo! I hele din kursperiode har du mulighet til på ta direkte kontakt med Kjersti Munkejord Lamb, kjent kunstner, som svarer på alle dine spørsmål. Kurset er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Du kan se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år. Dette kurset består av fem videoer og du kan laste ned tilhørende arbeidsark i PDF-format. Disse vil hjelpe deg i læringen din.

Fornøyde kunder sier dette:
“Hei Kjersti . Dette var så gøy ,særlig video 2. ( just komme der) . Frisøren ringte, tenk at æ glemte tida”
- Hanna Lilletveit

“Fine, gøyale og informative videoer. Bare sett gjennom endel og må igang å prøve over ferien!!! Får utrolig godt inntrykk av deg med nydelig utstråling, ro og tålmodighet. God klem ”
- Trude Amundsen Nebylien

“Hei, I dag har jeg prøvd meg på å male med teknikken i video 2. Veldig spennende og gøy! Du er veldig flink til å forklare! ”
- Birgit Frantzen

“Jeg har sett snart 2 videoer - kjempe bra spilt inn; du forklarer bra, lyd er bra, materialet vises godt. Det du sier underveis er. Du er fantastisk til å formidle positivitet gjennom det du sier og kreerer. Norge trenger flere som deg.”
- Sigrid Næsgaard

Pris:
SUPERTILBUD: 1495,- (vanlig pris 3495,-)

Målgruppe:
For alle som har lyst til å lære å male