Malekurs - Lanzarote januar 2020Kursarrangør: Georgi Kostadinov gekos
Sted: Lanzarote - Puerto Del Carmen
          Utlandet, Spania
Kursadresse: Calle Rociega 2, CC Puerto Cinco 36,37, Puerto del Carmen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Undervisning: mandag til fredag fra kl. 09.00 - 12.00 i uke 2, 3 og 4. Du kan delta flere uker hvis du ønsker. Pris kr. 1500,- for 4 dager / kr 1800,- for 5 dager / kr 330,- pr. dag over 5 dager.
Varighet: 5 dager
Pris: 1.800

Høres det fristende ut å pakke kofferten en uke eller flere i og sette kursen mot Lanzarote? Det syntes iallefall vi, og vi gleder oss til å holde nok et tegne-/malekurs i Puerto Del Carmen i januar 2020.

I Puerto del Carmen på Lanzarote kan du kombinere male-/tegnekurs med strandliv, restaurantbesøk og ellers alt hjertet måtte begjære. Kurset passer for alle: både nybegynnere og videregående. Det gis individuell opplæring av Georgi Kostadinov, som til daglig driver Gekos Kunstskole i Drammen. Georgi er en karismatisk, dyktig og inspirerende kursveileder, og har en mastergrad både som pedagog og billedkunstner.

Puerto Del Carmen:
Det ligger strender på rekke og rad langs "Avenidaen" i Puerto Del Carmen. Nærmeste strand ligger 1 minutts gange fra kurslokalet. Perfekt for avslapning etter en god male- /tegneøkt! Restauranter og butikker er det også mange av. Her er det bare å velge og vrake. Lanzarote er en øy med fantastisk natur. Reis på utflukt og la deg fascinere av det vukanske landskapet. Fargene og kontrastene er utrolige.
Et besøk til hjemmet til kunstneren som har satt sitt preg på øya: César Manrique er også å anbefale.

Kurslokalet er et fascinerende sted: www.hispanialanzarote.com/no/. Hispania tilbyr også språkkurs og matlagingskurs. Hispania ligger vegg i vegg med sjømannskirken på Lanzarote med leilighetshotellet Cinco Plazas rett ved siden av.

Prisen inkluderer ikke reise og opphold. Kursdeltagerne bestiller dette selv. Hvis du ikke vil bestille charter, så har Norwegian direktefly hver mandag. Fra flyplassen til Puerto del Carmen tar det 10 minutter med taxi. Pris ca. kr. 150,-. Sjekk også airbnb.com for eventuell utleie av leilighet. Du kan ta med materiell selv, eller låne av oss mot en rimelig materiellavgift (akrylmaling).

Hjertelig velkommen til en eller flere uforglemmelige januaruker på Lanzarote!

Målgruppe for kurset

Kurset passer for alle: både nybegynnere og videregående. Det gis individuell opplæring av Georgi Kostadinov (utdannet "Ms. Sc Fine Arts and Pedagogics", Universitet: St. Cyril and St. Methodius, Veliko Tarnovo). Georgi har lang erfaring som kursveileder, og er meget dyktig på å få frem det beste i hver enkelt elev.

Kursmateriell

Kursmateriell inngår ikke i prisen og må enten medbringes av kursdeltager eller lånes av oss mot kr. 50,- pr. dag (akrylmaling, pensler, pallet osv). Lerret inngår ikke i prisen, men kan kjøpes av oss til butikkpris (rimelige kvalitet og begrensede størrelser).

Eksamen / sertifisering

Georgi Kostadinov er utdannet "Ms.Sc. In Fine Arts and Pedagogic" på universitetet St. St. Kiril i Metodi» i Veliko Tarnovo, Bulgaria.