Malekurs - Himmelen i oljemaling med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo, Homansbyen
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 15:00 begge dager
Varighet: 2 dager
Pris: 3.300

Vi tilbyr malekurs om himmelen i oljemaling med Svetlana Rezvaya. Du maler et vakkert maleri (50 * 60 cm) på 2 dager og henger maleriet på veggen din hjemme. Du får erfaring å jobbe med palettkniv og pensel. Vi bruker ikke terpentin, bare linolje. Dette kurset er i små grupper ((maks 3 personer)!

Malekurs Himmelen i oljemaling med Svetlana Rezvaya

Du lærer å male himmelen med skyer:
• Nydelige fargeoverganger på himmelen
• Lysbevegelse
• Speil i vann
• Konstruksjon av skyer på himmelen

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker malekurs om himmelen i oljemaling. Kurset er åpent for alle, uavhengig av tidligere erfaring med maleri.


• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer materialer og kaffe

Uttalelser

Hilde M. Olerud: «Svetlana er en strukturert og dedikert pedagog, som underviser i små grupper – noe som gir effektiv læring. Kurset var nøye planlagt med alt nødvendig material for å lage ett bilde med et gitt tema i løpet av to dager. Vi hadde på forhånd blitt enig om et egnet referansebilde, og med utgangspunkt i dette fikk jeg lære ulike teknikker i bruk av malekniver og pensler av ulike størrelser for å gi naturtro og vakker illustrasjon av himmel, skyer, fjell og vann. – Jeg kommer til å huske Svetlana sine insisterende instruksjoner for å lære meg riktig arbeidsteknikk og holde verktøyet rent. Jeg er glad i å tegne, men hadde aldri prøvd meg på oljemaling tidligere, og det er flott å få teknikken inn fra første stund! Når jeg nå ser på det vakre bildet mitt, vil hvert eneste parti i det minne meg på hva jeg trenger å øve på videre. Jeg gleder meg til å male mer på tema utsikt mot fjell og vann, og andre ting etterhvert!»

Vis flere tilsvarende kurs: