Malekurs - Bylandskap i oljemaling med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo, Homansbyen
Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 10:00 - 15:00 / begge dager/
Varighet: 2 dager
Pris: 3.300

Vi tilbyr malekurs om bylandskap i oljemaling. Du lærer å male en stor by med vakre lyseffekter eller biler og stor trafikk! Motivene er spennende og moderne! Vi lærer å male bylandskap ved hjelp av pensler, paletkniv og klut. Vi bruker ikke terpentin, men bare linolje. Kurset går i små grupper

Malekurs Bylandskap i oljemaling med Svetlana Rezvaya
Du kan velge motiv En stor by, nattby - fokus er på bygninger, bro og lyseffekter fra gatalys i byen eller motiv Stor trafikk - fokus er på bilkonstruksjon, trafikk, lyseffekter fra biler og gatareklamer.
Kurset går i små grupper( maks 3 personer)
Du maler et fint bilde!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker malekurs om bylandskap i oljemaling

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer materialer og kaffe, te

Uttalelser

Det har vært en glede å gå på malekurs med Svetlana som lærer. Hun holder kvalitetskurs! Pedagogikken og nivåtilpassingen er gjennomtenkt. Teknikkene blir demonstrert og forklart på en enkel og klar måte og hun bygger opp selvtilliten hos elevene. Du klarer å male et bilde! Kunst har et universalt språk og kunst knytter oss sammen på tvers av menneskeskapte grenser.

Jeg opplever at det er utfordrende og sunt for hjernen å lære noe helt nytt og følge drømmen. Det er sant det Svetlana sier i e-boka hennes som er på nett: Hvis du skal følge din drøm om å male, så trenger du to ting. Det er riktig utstyr og en god lærer. Svetlana er en god lærer!
- Mark Swinburne Rødseth

Vis flere tilsvarende kurs: