BELLYPOP - Magedans til popmusikk!



Kursarrangør: STUDYO
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Østerdalsgata 1, 0658 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager fra kl. 18.45 - 19.45
Varighet: 10 dager
Pris: 1.875

Bli med på magedans til popmusikk med Shireen! Dette er ukas høydepunkt og du får trent mens du har det gøy og får ut litt partystemning :D

Innhold
Dette er en klasse som i stor grad baserer seg på improvisasjon, og fordrer derfor at du har forholdsvis god kjenskap til magedansbevegelsene på forhånd. Det er utrolig hva disse fantastiske bevegelsene og musikken kan gjøre for kroppen din og humøret ditt og hvor gøy det kan være å bruke bevegelsene til utradisjonell musikk! Vi setter opp dette kurset i magedans spesielt for de ekstra danseglade, med mer moderne musikk og koreografier inspirert av samtidens orientalske trender i musikkbransjen og blandt superstjerner som Shakira og Beyoncé. På kurset bruker vi alle grunnbevegelsene, finner på noen nye, og lager en koreografi av enkle kombinasjoner slik at vi virkelig får følelsen av å danse. Deretter lærer dere en spenstig og tøff koreografi.

Målgruppe for kurset
Danseglade damer! Bellypop er et kurs for alle som ønsker å leke seg med magedans, og for alle som har gått på kurs eller har danset før og vil prøve noe nytt.

Kursmateriell:
Ha på vanlig treningstøy og ha evt. med varme sokker på kalde dager. Ristebelter kan lånes eller kjøpes i STUDYO. Husk vannflasken!