MAGEDANS - Nybegynnere/Teknikk



Kursarrangør: STUDYO
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Østerdalsgata 1, 0658 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl. 16.30-17.30
Varighet: 10 kvelder
Pris: 1.875

Vil du lære magedans på en grundig og skånsom måte av en engasjert instruktør som går sirlig gjennom teknikken som ligger i bevegelsene, er dette kurset for deg. Magedans egner seg ypperlig for alle som vil komme i form og styrke kropp og holdning- og samtidig ha det gøy!

Innhold
Nybegynner/teknikk-partiet passer for alle som ikke har danset (eller som har danset veldig lite) magedans før og vil lære grunntrinnene, styrke rygg og magemuskler, og forbedre kroppsholdningen. Magedans er ypperlig trening fordi man ved hjelp av bevegelsene styrker core-muskulaturen og øker smidigheten i kroppen - hvilket lindrer smerter ved ryggplager og bidrar til bedret fysisk helse. I denne klassen legges det vekt på teknikk, utførelse og bevisstgjøring rundt kjernemuskulaturen. Etter hvert som kurset skrider frem, setter vi bevegelsene sammen til enkle kombinasjoner og øver på å bruke trinnene i bevegelse i en enkel pop-koreografi. Få kontakt med din feminine side, og bli med på magedans!

Målgruppe for kurset
Alle som vil komme igang med magedans, eller er nysgjerrige på hva denne type dansetrening kan gjøre for kroppen.

Kursmateriell:
Anbefalt treningstøy magedans/arabix:
BUKSE- Stretchy bukse som er lett å bevege seg i.
TOPP- Valgfritt, så lenge den er lett å bevege seg i og ikke er alt for vid- kursholder er avhengig av å se bevegelsene for å kunne korrigere. Bar mage har man som regel bare når man opptrer, men det er helt (t)opp til deg!
HOFTER- For å øke bevisstheten, anbefales det at du har med et sjal/ristebelte som kan knytes rundt hoftene. Disse kan også kjøpes i studio.
FØTTER- barbent eller sokker/dansesko- du velger. Noen foretrekker ullsokker for å holde varmen, men dette kan være glatt, så prøv deg frem og se hva som fungerer best for deg!
Det finnes også egne magedanstreningsdrakter på markedet. Kursholder kan være behjelpelig med å fortelle deg hvor du kan få tak i slike.
Ha alltid med en vannflaske. Husk - du er laget av 72,8% vann, og det kan hende du trenger påfyll under treningen!

Eksamen/sertifisering:
Kursholder Shireen er utdannet pedagog og tar for tiden en videreutdannelse innen danse- og bevegelsesterapi.