Lycon Precision Waxing - onlineKursarrangør: Lycon Nordic
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: 7.960

Omfattende kurs som dekker grunnleggende produkt- og metode kunnskap. Dette kurset passer for alle som vil lære nye metoder og teknikker med både Hot Wax (stripsfri), som gir en tilnærmet smertefri behandling, og Strip Wax (stripsvoks) med metallspatel, som er økonomisk og effektiv i bruk.

Med Lycons online-kurs sitter du komfortabelt i eget hjem og er viet all vår oppmerksomhet. Våre kurs er personlige; enten én-til-én eller i små grupper. Du kan stille spørsmål underveis og har kontinuerlig dialog med kursleder. Kursene inneholder både en teoretisk og en praktisk del, og du vil motta diplom etter fullført og bestått kurs. Våre kursholdere er norske og svenske og med god forståelse av begge språk – kurs kan også avholdes på engelsk på forespørsel. Vår kunnskap og support er tilgjengelig for deg gjennom hele kurset samt så lenge du er kunde hos oss.

• Lær hvordan Lycon vokssystem kan gi deg konkurransefortrinn og øke salongens inntjening.
• Kurset har en teoretisk og praktisk del, hvor vi vokser følgende områder:
Øyenbryn, overleppe, ansikt, armhule, bikini, G-streng, lår, knær, legger, etc.

Grunnleggende kurs krever ingen forkunnskaper. OBS! Under kurset vil deltakere jobbe på hverandre eller der hvor det er nødvendig kan deltakere selv invitere inn eksterne modeller. Kurs er i Oslo. Kontakt oss for kommende kursdatoer.

Vis flere tilsvarende kurs: