Medarbeider og medarbeidersamtale i Oslo

I kategorien medarbeider og medarbeidersamtale finner du kurs i behandling og inkludering av medarbeidere. Kurs i medarbeidersamtaler fokuserer gjerne på hvordan denne samtalen kan brukes som ledd i å skape forandringer/forbedringer og eventuelt øke prestasjonene hos den enkelte ansatte og for bedriften som helhet. God medarbeiderutvikling kan være avgjørende for å holde en stabil og kompetent arbeidsstyrke.

Lederkurs i medarbeidersamtalen

Vi tilbyr lederkurs i medarbeidersamtalen. Kurs i medarbeidersamtale er et viktig verktøy for å utvikle ansatte og arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 1 dag fra 4.490 kr

Ny som leder

Er du fersk i rollen som leder eller trenger du oppfriskning og fornyet inspirasjon? Å være ny som leder betyr ofte at du skal lede dine tidligere kollegaer, noe som kan by på ekstra utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 2 dager 8.990 kr

Slik takler du vanskelige personer

Vi tilbyr kurs om konflikthåndtering på arbeidsplassen og ellers i livet! Lær konfliktdempende språk! Av og til kan vi alle bli oppfattet som vanskelige. Ofte skyldes det måten vi kommuniserer på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 1 dag 3.990 kr

Medarbeider- og egenutvikling - Sertifisering Everything DiSC

Vi tilbyr kurs om medarbeider- og egenutvikling - sertifisering Everything DiSC. Ønsker du å skape mer effektive relasjoner? Øk innsikten og forståelsen for din egen og andres atferd på arbeidsplassen. Du vil forstå og sette pris på personene du samarbeider med på en ny måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.06.2024 (+1) 2 dager04.06.2024 (+1) 27.500 kr

Konflikthåndtering

Vi tilbyr kurs om konflikthåndtering. Lær hvordan du skal håndtere konflikter og uenigheter mellom mennesker. Bli bevisst på planlegging, valg av strategi, kommunikasjon, handlingsplan og løsningsnivå. Konflikter oppleves av de fleste som ubehagelig og vanskelig å takle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 6195 kr

Slik bygger vi tilbakemeldingskultur - gratis foredrag

Flere og flere medarbeidere etterspør mer tilbakemelding og uttrykker at de også motiveres av det. Bli med på et gratis frokostseminar med faglig påfyll om hvordan du kan bygge en god tilbakemeldingskultur der du er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 1/2 time Gratis kr

Slik gir du tilbakemeldinger til andre

Vi tilbyr kurs om slik gir du tilbakemeldinger til andre. Lær solide verktøy og teknikker for hvordan man gir andre tilbakemeldinger. Bli bevisst på tankesett, kommunikasjon og håndtering av reaksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.950 kr

Medarbeidersamtalen 2.0 – verktøy og prosess

Vi tilbyr kurset Medarbeidersamtalen 2.0 Noen leder- og medarbeiderverktøy er viktigere enn andre. Medarbeidersamtalen er et slikt verktøy. Til tross for viktighet har dette verktøyet blitt misforstått og dårlig håndtert i Norge, kanskje det mest forsømte lederverktøyet i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Gratis kr

Den vanskelige (nødvendige) samtalen

Hvordan gjennomføre en vanskelig samtale slik at arbeidsmiljøet utvikles positivt? Noen lederoppgaver gruer du deg skikkelig til. "Den vanskelige samtalen" hvor du konfronterer en medarbeider med kritikkverdige forhold, er kanskje den mest ubehagelige jobben av alle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag

Jungs personlighetsteori

Lær deg prinsippene i disse personlighetstypene og modellen for hvordan dette er bygd opp. Forstå det som ligger bak DISC-testen og bli i stand til å forstå ulike mennesketyper og kommunisere godt med dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 699 kr

Lederkurs i medarbeidersamtalen - bedriftsinternt

Vi tilbyr lederkurs i medarbeidersamtalen for bedrifter. Kurs i medarbeidersamtale er et viktig verktøy for å utvikle ansatte og arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Lederkurs i medarbeidersamtalen webinar

Vi tilbyr lederkurs i medarbeidersamtalen som webinar. Kurs i medarbeidersamtale er et viktig verktøy for å utvikle ansatte og arbeidsplassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.06.2024 1 dag04.06.2024 fra 4.490 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>