Kurs i rekruttering og utvelgelse i Oslo

I kategorien rekruttering og utvelgelse finner du kurs og opplæring for ansettelser. En av de viktigste utfordringer for virksomheter i dag er å skaffe nok og riktige folk til jobben. Dette gir arbeidsgivere utfordringen i å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere som bidrar til en virksomhets verdiskapning. Derfor er det viktig også for arbeidsgivere å posisjonere seg i forhold til de arbeidssøkende. Her finner du kurs med hensikt å forbedre og effektivisere ansettelsesprosessen.

Ansettelser - en innføring

Vi tilbyr kurs i ansettelser - en innføring. Etablering av ansettelsesforhold i teori og praksis. Hensikten med kurset er å gi deltakerne en oversikt over, samt god forståelse av, alle aspektene ved ansettelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Bemanning i ansettelsesretten

Vi tilbyr kurs i bemanning i ansettelsesretten. Hvordan bemanner vi virksomheten - Arbeidsrettens regler om bemanning. Konsulent, oppdrag, tjeneste, innleid, ansatt, midlertidig ansatt, vikar, freelance, selvstendig næringsdrivende?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 5 timer 5.995 kr

Ulike tilknytningsformer i arbeidslivet

Vi tilbyr kurs i ulike tilknytningsformer i arbeidslivet. Med generell nyhetsoppdatering. Dette er et todelt kurs, hvor vi først gjennomgår og oppdaterer deg på de sentrale på nyhetene i rettsutviklingen i Norge i 2021 og hittil i 2022.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.500 kr

Virksomhetsoverdragelse - ansettelsesrettslige spørsmål

Vi tilbyr kurs i virksomhetsoverdragelse - ansettelsesrettslige spørsmål. Hensikten med kurset er å gi deltakerne en oversikt over, samt god forståelse av, alle aspektene ved en virksomhetsoverdragelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Omstilling i bedrift

Trenger dere støtte i en omstilling- eller nedbemanningsprosess? Vi kan vi bistå med karrierecoaching og oppfølging av medarbeiderne. Vi gjennomfører karrierecoaching for den enkelte, eller tilrettelegger kurs for grupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sinsen Oslo, Sinsen etter avtale kr

Forvirra - om å velge veien videre

Dette er et interaktivt kurs med mål om å gjøre valget av utdanningsprogram enklere. Opplegget er en kombinasjon av oppgaver som skal få elevene til å tenke selv og reflektere over valget, hvor vi blant annet stiller spørsmål som “Hva er viktig for deg?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 45 minutter Gratis kr

Stillingsannonser - skriv for de rette folka

Vi tilbyr kurs om stillingsannonser - skriv for de rette folka. Er det vanskelig å få tak i rett person til rett stilling? På dette kurset lærer du hva godt språk og innhold i en stillingsannonse er, og hvordan du kan tiltrekke deg drømmesøkerne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 1/2 time 2.500 kr

Smart rekruttering fra A til Å

Vi tilbyr kurs i smart rekruttering fra A til Å . Hvordan gjennomføre en rekrutteringsprosess som sikrer kvalitet og effektivitet, og som samtidig gjør deg trygg på at du velger rett kandidat? I dette kurset gjennomgår vi alle fasene i rekrutteringsprosess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 22.08.2024 1 dag22.08.2024 fra 4.900 kr

Slik rekrutterer du de beste folkene

Som ny leder har du 90 dager på deg til å finne fotfeste. Mislykkes du er resultatet ofte tapt tillit og respekt. Blant de du skal lede og lederkollegaer. Det betyr at i løpet av denne perioden bør du, via ulike prosesser og kartlegginger, ha fått både oversikt og innsikt i enheten du har overtatt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 29.05.2024 2 dager29.05.2024 14.995 kr

Jungs personlighetsteori

Lær deg prinsippene i disse personlighetstypene og modellen for hvordan dette er bygd opp. Forstå det som ligger bak DISC-testen og bli i stand til å forstå ulike mennesketyper og kommunisere godt med dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 699 kr

Rekruttering - Intervjuteknikk & Utvelgelse - for ledere og HR

Kurset har en praktisk tilnærming til det å gjennomføre en utvelgelsesprosess. Vi har fokus på kompetansebaserte intervjumetoder og intervjuteknikker. Kurset vil gjøre deg raskt bedre i stand til å velge den beste kandidaten fra søknadsbunken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 24.04.2024 (+1) 1 dag24.04.2024 (+1) 6850 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>