Salgskurs i Vestfold

I denne kategorien finner du kurs og opplæring innen denne ?livsviktige? kunsten salg. Mange virksomheter regner alle sine ansatte som selgere, enten de er selgere av et konkret produkt eller de rett og slett bare er med på å ?selge? eller lage god stemning rundt, i, eller om bedriften. Det er mange måter å lære seg salg på, som for eksempel ved å pugge salgsteknikker og formularer eller ved å tilnærme seg en mer praktisk eller abstrakt tilnærming med motivasjonskurs eller selvprogrammeringskurs. Det finnes like mange forskjellige salgsteknikker som det finnes selgere. Men et kurs kan hjelpe med å få ut det beste ut av hver enkelt.
Vi gjør oppmerksom på at du finner en egen kategori for Kurs i forhandlingsteknikk. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et salgskurs som passer deg.

Business 101 ITEC - Online/samlinger - Deltid

Business 101 gir medlemmer inspirasjon, arbeid og forretningsmuligheter, profesjonell støtte og kompetanse og nettverksmuligheter til å utvikle seg og virksomheten etter endt utdannelse. Nettverket omfatter alle som driver eller ønsker å starte egen virksomhet innen bransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord Nettbasert e-læring, webinar og Sky... Fra 9.000 kr

Kurs i forhandlingsteknikk og konseptuelle salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk for bedrifter. Lær å bruke solide teknikker for kommunikasjon, forhandling, salg og overbevisning. Kurset inkluderer også bruk av kroppsspråk. Bli bevisst på hvordan andre kan oppfatte deg og få effektive verktøy for å kunne påvirke og overbevise bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 2 dager Avtales kr

Fagbrev salgsfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i salgsfaget - teori til fagprøven. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 28.08.2024 80 timer / 3 måneder28.08.2024 17.800 kr

Fagbrev salgsmedarbeider intensivkurs

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som salgsmedarbeider. Salgsmedarbeiderkurset er for deg som jobber med salg, service og kundebehandling. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven. Du lærer om kundebehandling, salg og markedsføring av produkter og tjenester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 26.08.2024 1 semester (1 kveld pr uke)26.08.2024 20900 kr

Adferdsbasert salg

Vi tilbyr kurs om adferdsbasert salg. Dette er et salgskurs hvor fokuset er å tilpasse vår kommunikasjon og adferd slik at vi er i stand til å selge til alle typer kunder, ikke bare de som vi naturlig kobler med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold

Arkitektur og Byggeplaner -for proffe og privatpersoner - online

Vi tilbyr Arkitektur og Byggeplaner -for både proffe og privatpersoner. Er du klar for å ta styringen over ditt eget byggeprosjekt og skape drømmehjemmet ditt? Dette kurset er skapt spesielt for deg som ønsker å mestre kunsten av arkitektur og byggeplanlegging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 uker Fra 9.900 kr

Bolig- og interiørstyling - online

Vi tilbyr bolig- og interiørstylingskurs. Er du opptatt av boligstyling og interiør? Kunne du tenkt deg å blitt boligstylist eller lære mer om hvordan en stylist jobber?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 3.000 kr

Foredrag om salg

Vi tilbyr foredrag om salg. Hvordan skape flest ja-dager i salget - Hvordan få de gode resultatene - Si det så det selger - Når det er viktig for deg å få dine kollegaer / ansatte med på en idé, en tanke eller en visjon - Tenker du på at du er en selger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Forhandlingsteknikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i forhandlingsteknikk for bedrifter. Undervisningen er hele tiden aktiv og engasjerende. Det arbeides med ulike praktiske case og øvelser. Teori bakes inn som en del av veiledning og tilbakemelding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Adferdsbasert salg - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om adferdsbasert salg for bedrifter. Dette er et salgskurs hvor fokuset er å tilpasse vår kommunikasjon og adferd slik at vi er i stand til å selge til alle typer kunder, ikke bare de som vi naturlig kobler med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>