Livet og litteraturen - kurs med Synne Sun LøesKursarrangør: Tekstuniverset
Sted: Sentralen i Oslo
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 2.100
Neste kurs: 03.10.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om livet og litteraturen med Synne Sun Løes. Lesing og skriving - som inngang til livet ved utfordrende livsendringer. Vi forstår oss selv og våre liv gjennom historiene vi forteller oss selv, og gjennom hvordan vi bruker språket.

Innhold:
Ordet og språket er derfor potente verktøy som kan hjelpe oss til å åpne opp for ny innsikt og forståelse omkring våre egne liv. I kurset vil det bli brukt metoder fra: skriveterapi, shared reading (biblioterapi - høytlesing av skjønnlitteratur) og mindfulness.

Ta med egen mat og drikke eller benytt kaféen på huset.

Annet:
Vi går ut ifra 10 - 12 deltagere disse 20-timers kursene. Skulle det bli færre eller flere deltagere, forbeholder vi oss muligheten til å endre timeplanen. Ved flere deltagere er det mulig vi slutter senere på onsdag. Dere får vite om eventuelle endringer forkant av kurset.

Litt om Synne Sun Løes:
Synne er utdannet psykiatrisk sykepleier og har en videreutdannelse i Livsstyrketrening (som bygger på kunnskap hentet fra: mindfulness, gestaltpsykologi og kunst-og uttrykksterapi). Hun er sertifisert leseleder i Shared reading, en metode hvor høytlesning av skjønnlitteratur blir brukt som inngang til ny innsikt og opplevelse av allmennmenneskelige følelser / erfaringer. Til daglig arbeider hun ved Vinderen VPA, Enhet for rus og psykiatri, som samtaleterapeut. I tillegg har hun en liten privat samtaleterapipraksis. Hun er også forfatter.

Målgruppe for kurset:
Kurset henvender seg til de som står i en utfordrende livssituasjon og som er nysgjerrige på hvordan de kan bruke skriving og lesing (av skjønnlitteratur) som to komplementerende inngangsporter til økt selvforståelse. Livsendringen / utfordringen man opplever kan for eksempel være: samlivsbrudd, sykdom, arbeidsløshet, relasjonelle utfordringer, ensomhet eller ulike tapsopplevelser m.m.

Gavekort:
Gi eller ønsk deg et gavekort på skrivekurs. Vi arrangerer skrivekurs for enhver smak. Ta kontakt så kan vi lage et spesialtilpasset skrivekurs.