Live online undervisning i matematikk, og realfag på alle nivåerKursarrangør: Korona Consult
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 30 timer
Pris: 14.500

Vi tilbyr online undervisning i matematikk, naturfag, fysikk, kjemi, mikroøkonomi, statistikk, mekanikk, kalkulus, hydromekanikk, biomekanikk, termodynomic og medikamentregning på alle nivåer. Undervisningen er direkte online / støtte streamer og gjort tilgengelig på internett.

Innhold:
Du kan se undervisningstimene / forelesningene på egen PC-skjem. Elever / studenter får eksklusiv tilgang til en læringsplattform på internett der progresjonsplan, fagstoff, informasjon og alle undervisningstimene er tilgjengelig. Individuelle og kollektiv oppfølging via webinar, et sted på nettet der student og veileder møtes ved hjelp av E-smart board, webkamera, mikrofon, skjerm og fildelingsprogram.

Vi bruker E-whiteboard tavla i undervisning og mye mer effektiv og individuelle jobbing og oppgaver løst samt veileder. Vi tilbyr online veiledning og leksehjelp også. Kom gjerne med prøvetime online undervisning eller et møte med Oss. Mange elever / studenter var fornøyde og se på linken.
http://www.mattekurs.no/system/mod/resource/view.php?id=293

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettbasert live onlineundervisning - som et individuelt og fleksibelt tilbud. Ungdomsskole, videregående skole og høgskole nivå.

Kursmateriell:
Du må ha tilgang til e-mail, mobil, pc, iphone eller ipad

Eksamen / sertifisering:
Privatisteksamen

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
• Veldig fornøyde med løsninger til oppgaver og raskt svar