Linedance for voksne - privatundervisning



Kursarrangør: Dance Popup
Sted: Akershus
Akershus
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr dansekurs i linedance for voksne som privatundervisning. Undervisningen tilbys for enkeltpersoner, par og vennegjenger. Ønsker du å lære linedance ta kontakt med forespørsel. Feel the magic of dance!

Innhold:
Linedance er en danseform som har sin opprinnelse fra Amerika, der flere personer danser en koreografert dans på rekker. Historisk sett er nok det første mange tenker når man hører ordet linedance; cowboy boots og countrymusikk. Dette tankesettet stemmer, men linedance er mye mer. Linedance er en danseform som har sin opprinnelse fra Amerika, der flere personer danser en koreografert dans på rekker. Historisk sett er nok det første mange tenker når man hører ordet linedance; cowboy boots og countrymusikk.

Dette tankesettet stemmer, men linedance er mye mer. Linedance har utviklet seg til å inkludere så å si all slags musikk og alle dansestiler. Linedance består av et bredt spekter av danser, fordelt på ulike nivåer. Man kan finne blant annet samba, salsa, vals, tango, pop, cha cha cha med mer. Med andre ord har linedance noe for alle, uansett musikksmak og danseerfaring.

Målgruppe for kurset:
Voksne - enkeltpersoner, par og vennegjenger som ønsker privatundervisning i linedance

Vis flere tilsvarende kurs: