Line Dance med Ponderosa Sweethearts!Kursarrangør: STUDYO Sentrum
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kurset varer 6 uker Fredager kl. 16.30-17.30
Varighet: 6 kvelder
Pris: 1150

Bli med på line dance med Ponderosa Sweethearts! I løpet av kurset lærer dere 6-8 koreografier i enkel til middels vanskelighetsgrad, og kursdeltakerne får tilgang til treningsvideoer de kan øve etter hjemme.

LINE DANCE
Nivå: Nybegynnere/litt øvet

På kurset begynner vi med de enklere dansene og tester ut trinnene til variert musikk i ekte countryånd. Vi gjennomgår klassikere, mens vi gradvis avanserer koreografiene og øker pulsen. Her trenger du ingen forkunnskaper - kun joggesko til innebruk. (I sommermånedene danser vi ute ved toglinja på Vålerenga). Line dance er en av de morsomste måtene du kan trene opp koordinasjonen, forbrenne kalorier og danse sammen med menn og kvinner i alle aldre. Hjernetrim og trim i ett!

Dere lærer en ny koreografi hver gang, og videoer av dansene deles med elevene så de kan øve hjemme.

Målgruppe for kurset

Jo flere vi er som danser sammen jo gøyere er det! Velkommen på kurs!

Kursmateriell

Vi danser i behagelige klær eller treningstøy, og ha gjerne på deg jogge- eller dansesko som ikke setter merker på gulvene, eller boots når vi trener ute og du kan trenge skift- for svette blir vi!

Eksamen / sertifisering

Sirin er leder for line dance truppen Ponderosa Sweethearts, og står i hovedsak for undervisningen, men klassen kan også holdes av andre Sweethearts i løpet av semesteret.

Vis flere tilsvarende kurs: