Sikkerhetskurs lift og personløfter i Ålesund

I denne kategorien ligger generelle sikkerhetskurs for lift og personløfter. Før du kan delta på praktisk opplæring må du ha deltatt et av disse lovpålagte sikkerhetskursene. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lift og personløfter ligger i egen kategori.

Personløfterkurs

Vi tilbyr kurs i personløfter. Målsettingen er økt kunnskap om sikker bruk av personløfter. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag 2.550 kr

Personløfterkurs

Naboen Utleie AS tilbyr dokumentert opplæring i bruk av personløftere. Når arbeidsgiver kjøper opplæringen av en kurstilbyder, skal derfor arbeidsgiver være sikker på at opplæringen har en kvalitet som ivaretar gjeldende krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund

Personløfterkurs - bedriftsinternt

Naboen Utleie AS tilbyr dokumentert opplæring i bruk av personløfte for bedrifter. Når arbeidsgiver kjøper opplæringen av en kurstilbyder, skal derfor arbeidsgiver være sikker på at opplæringen har en kvalitet som ivaretar gjeldende krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund Avtales kr

G11 Løfteredskap / Anhuker - modul 2.3

Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap / Anhuker - modul 2.3. Hensikten med opplæringen er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 2 dager 4.490 kr

Bilmontert personløfter - klasse C

Vi tilbyr kurs i bilmontert personløfter klasse C. Målsettingen med kurset er økt kunnskap om sikker bruk av personløfter, skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag

Liftkurs

Vi tilbyr liftkurs. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om sikker bruk av personløfter - skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås - bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag 2.990 kr

Selvgående personløfter - klasse B

Vi tilbyr kurs i selvgående personløfter klasse B. Målsettingen med kurset er økt kunnskap om sikker bruk av personløfter, skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag 2.690 kr

Tilhengermontert personløfter - klasse A

Vi tilbyr kurs i tilhengermontert personløfter klasse A. Målsettingen med kurset er økt kunnskap om sikker bruk av personløfter - skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås - bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag

Lift og personløfter

Vi tilbyr kurs i lift og personløfter. Hensikten med opplæringen er å gi førere av lift en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lifter, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruk av personløftere unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag

Lift og personløfter - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i lift og personløfter for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi førere av lift en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lifter, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruk av personløftere unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Møre og Romsdal Møre og Romsdal 1 dag Avtales kr

Personløfterkurs - klasse A og B

Vi tilbyr personløfterkurs klasse A og B. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om sikker bruk av personløfter. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå, og hvordan disse kan unngås. Bidra til å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag 2.250 kr

Praksis personløfter - klasse A og B

Vi tilbyr kurs i praksis på personløfter - klasse A og B. Gjennom kurset blir det praktisk gjennomgang av oppbygging, bruk og kontroll av lifter i klassene A og B.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 4 timer 1.575 kr

Personløfterkurs (liftkurs)

Vi tilbyr personløfterkurs. Målsettingen er å få personer som arbeider i høyden med personløfter (lift) kunnskap om sikker bruk, vedlikehold og daglig kontroll. Skape en bevisst holdning til de farene som kan oppstå og bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag 2.200 kr

Personløfter klasse A, B (C)

Vi tilbyr kurs i personløfter klasse A, B (C).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ålesund Ålesund 1 dag 2500 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>


Område

Kategorier