Lederutvikling - Power Pack



Kursarrangør: Today.no
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Papirbredden 1, 3041 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager

Vi tilbyr kurs i lederutvikling - Power Pack som er en kraftpakke i sentrale ferdigheter og kunnskap for ledere. Workshoppen består av 5 viktige emner i en ledershverdag

Når du er ferdig på kurset, har du tatt kontroll over din egen tid, styrer dine medarbeidere på en tydelig og komfortabel måte og har klart en målsetting hvor alle ansatte får sin plass oppgaver daglig, ukentlig eller månedlig. Tap ikke flere forhandlinger selv om du har bedre produkt og bedre argumenter. Du blir ikke misforstått lenger og har gode, verdifulle samtaler med dine medarbeidere som følger deg gjerne fordi du skaper en verden de ønsker å tilhøre.

Tidsstyring:
Det avgjørende for din suksess som leder er hvordan du prioriterer din tid. Om du lar det som er viktig for andre avgjøre din daglig agenda, kan du aldri yte ditt beste og vil ikke får tid nok til det som er viktig for deg. Kurset lærer deg å ta kontroll over tiden med enkle, effektive verktøy. Du lærer også å stoppe når oppgaven er gjort. Du vil få mye mer tid til å gjøre den jobben som er primæroppgaven din som leder å lede andre til suksess.

Noen sparer bare noen timer i uken, en annen sparer 10 timer. Hvordan din hverdag er fra før, avgjør hvor store tidsbesparelser du får. Hvilken betydning har dette for din bedriftens resultater? Dette vet vi fører til økt produktivitet og mer fornøyde medarbeidere. Verktøyene er enkle å lære og du får klare, tydelige rutiner og du frigir verdifull tid som du kan bruke til det du velger er verdifullt.

Mental Trening:
Vår egen begrensende tankegang er ofte grunnen til at vi ikke når våre mål. Vi har overbevisninger som vi har plukket opp tidligere i livet. Disse styrer underbevisstheten vår og dermed det aller meste av våre følelser og handlinger. Når situasjoner endrer seg, er ikke gamle overbevisning alltid nyttige. Vi finner frem hva og hvorfor vi setter begrensinger for oss selv og fokuserer på positiv tankegang, dine og bedriftens visjoner og muligheter uten å glemme utfordringene underveis. Vi får frem det beste du kan yte – din venner mentalitet.

Kommunikasjon:
All vår fremdrift og alt vi gjør bygger på hvordan vi kommuniserer med hverandre og med oss selv. Vi tar frem konkrete utfordringer i hverdagsledelse hvor kommunikasjon er avgjørende som verbal og nonverbal kommunikasjon, lytting på forskjellige nivåer, forskjellige maler på viktige samtaler. Vi viser hvordan du kan snu de vanskelige samtalen til noe godt og verdifullt, vi gir deg mal på samtaler alle ledere burde ta med sine ansatte i tillegge til mal for en bra medarbeidersamtale.

Vinn i Forhandlinger: Du har kanskje opplevd at en konkurrent når frem med sitt budskap selv om har bedre produkt og har bedre argumenter. Lær å kommunisere på en overbevisende måte som gir gjennomslagskraft og du vinner forhandlingene. Ordets makt vil komme frem. Du vil lære hvor mye påvirkning valget av dine ord har kombinert med riktig tonasjon.

God kommunikasjon minsker sykefravær og forebygger konflikter på jobben. Vi gir deg tips om ros og ris og enkle teknikker hvordan vi kan utnytte våre sanser for forbedre kommunikasjon. Kroppspråk er et av de viktigste verktøyene du har for å påvirke deg selv og andre som du kommuniserer med deg. Vi snakker også om «power-poses» og om fysisk/mental tilstand. Dette er utrolig effektivt og lett å lære.

Presentasjonsteknikker:
Vi setter fokus på hva du som leder bør beherske i dine presentasjoner uansett om det er bare en Power Point presentasjon til medarbeidere eller styret eller om du trenger å holde en tale til ansatte i festlige anledninger eller mer formelt. Målet er at du skal føle deg komfortabel, profesjonell og tydelig i din kommunikasjon med dine tilhørende. Du vil lære strukturen og tips for god innhold. Du vil også lære hva som ikke bør være med. Du vil forberede din presentasjon på forhånd, vi justerer på den og tar den på video. Du vil få effektiv og praktisk læring med evalueringer av deg selv og andre. Du kan gjerne bruke en presentasjon som du trenger i fremtiden.

Målgruppe for kurset:
For deg som ønsker å bli en bedre leder med mer tid til å lede. Dette er en workshop for deg som ønsker en intensiv og effektiv læring med endringer som du tar i bruk umiddelbart.