Lederkurs for nye ledere i Oslo

Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederkurs og lederutvikling og Lederstiler og lederroller har egne kategorier.

Kommunikasjon og ledelse

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon og lederskap. Å gå Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et viktig vendepunkt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 uker à 4 timer 57.000 kr

Workshop - Kommunikasjon og lederskap

På det 12 uker lange programmet Kommunikasjon og lederskap lærer ledere fra ulike bransjer hvordan de kan oppnå bedre resultater for seg og sitt team, ved å jobbe med kommunikasjon, lederferdigheter, modighet, og stress- og tidshåndtering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 timer 0 kr

Kurs i hersketeknikk og ledelse

Vi tilbyr kurs i hersketeknikk og ledelse. Bli i stand til å identifisere hersketeknikker når vi blir utsatt for det. Bli bevisst når vi selv benytter denne typen makt. Lære å skille mellom ekte ledelse, autoritet og manipulering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 5.750 kr

Modul 1: Målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus

Vi tilbyr kurs i målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus. Det er naturlig for oss mennesker å ha et mål. Vi kan ikke leve uten, i alle fall ikke særlig lenge! Hvor ofte hører vi ikke om noen som går av med pensjon og faller død om noen måneder etter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.900 kr

Modul 2 - Jakten på en bedre hverdag som leder

Vi tilbyr kurs i jakten på en bedre hverdag som leder. Denne modulen skal bidra til å gjøre din lederhverdag bedre over tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.900 kr

Modul 3 - Myndiggjørende ledelse - fra tanke til handling

Vi tilbyr kurs i myndiggjørende ledelse - fra tanke til handling. Denne modulen har hentet sin inspirasjon fra den kjente møteplassen Delphi. Her var kompetansedeling satt i system, slik at det ble en rivende utvikling i mange 100 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.900 kr

Skipper på egen skute - leder i eget liv

Vi tilbyr kurs i skipper på egen skute - leder i eget liv. Ved å endre det du fokuserer på eller forteller deg selv, kan du finne mening og endre innstilling til absolutt alt. På dette kurset vil du få pågangsmot og praktiske tips til å takle livets opp- og nedturer – både hos deg selv og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Ta kontakt kr

Workshop - Vil du høste «fruktene» fra 30 år med lederutvikling?

Vi deler nå vår verdifulle erfaring med deg! Bli med på en spesiell workshop! Litt satt på spissen har arbeidet med lederansvar og lederutvikling i mange år konkludert med at «dårlig ledelse» er et utbredt problem. Skadevirkningene av dette fokuset er mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 950 kr

Agil prosjektstyring og ledelse

Vi tilbyr kurs i Agil prosjektstyring og ledelse. Lær hvordan du kan ta i bruk agile metoder i et tradisjonelt prosjektmiljø. Kurset “Agil prosjektstyring og ledelse” er 1 av våre 10 kurs i PROSJEKTUKA

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 6.900 kr

HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110)

Vi tilbyr kurs i HMS-ledelse og psykososialt arbeidsmiljø (V110). Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager 20200 kr
Oslo, Økern Oslo, Økern 10.03.2025 5 dager10.03.2025 20200 kr

Kurs i risikoledelse (KV6)

Vi tilbyr kurs i risikoledelse (KV6). Kurset gjør deg i stand til å analysere og håndtere risiko i tråd med ISO 31000 og myndighetskrav. Det er relevant for alle typer bransjer, privat eller offentlig, og kan også kvalifisere til Risk Manager sertifisering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 05.11.2024 4 dager05.11.2024 20200 kr

Leder- og medarbeiderutvikling

Vi tilbyr leder- og medarbeiderutvikling . Bli tryggere i lederrollen med gode kommunikasjonsferdigheter. I dette kurset fokuserer vi på hvordan du som leder skal kommunisere tydelig og effektivt med dine medarbeidere i alle situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 4 dager 17.400 kr

Forhandlingsledelse

Vi tilbyr kurs om forhandlingsledelse. Formålet med kurset er å gi deltakerne konkrete innspill i arbeidet med å utvikle seg som forhandler. både alene / selvstendig og i team. Kurset gir deltakerne større innsikt i egen væremåte og egne reaksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordstrand Oslo, Nordstrand 3 dager

Lær deg emosjonell smidighet

Emosjonell smidig atferd handler om å navigere egne emosjoner og følelser, slik at du utvikler handlinger som er i tråd med egne intensjoner og verdier. Det handler om å utvikle evnen til å håndtere følelsene våre, regulerer atferd, finne sin egen hvorfor i ditt lederskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 6.000 kr

Bachelor i hotelledelse

Vi tilbyr bachelor i hotelledelse. Med en bachelor i hotelledelse får du en utdanning som gjør at du kan påta deg ulike roller i en spennende bransje som skal forvalte og styrke merkevaren Norge inn i fremtiden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 37.800 pr semester kr

Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring

Vi tilbyr bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring. Liker du å jobbe med ulike typer mennesker, og ønsker å være bindeleddet mellom kulturnæringen og publikum? Bli med bak scenen og lær deg å lede arbeidet som fører frem til en konsert, en teateroppsetning eller en TV-serie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 55.400 pr semester kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>