Lederkurs for nye ledere i Trondheim

Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederkurs og lederutvikling og Lederstiler og lederroller har egne kategorier.

Bli mer tydelig som leder

Vi tilbyr kurs om å bli mer tydelig som leder. Gjennom kurset lærer du å takle krysspress og bli mer tydelig som leder. Slik prioriterer du rett, strukturerer hverdagen og forebygger konflikter hos ansatte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 18.995 kr

Fra kollega til leder

Vi tilbyr kurs om fra kollega til leder. Få konkrete lederverktøy for å lykkes med overgangen. Unngå fallgruvene i ny lederjobb og lær hvordan du lykkes! Du får innføring i de 5 grunnstenene i ledelse. Styrking av egen verktøykasse med gode lederverktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14.05.2024 2 dager14.05.2024 19.995 kr

Hvordan lede andre uten å være sjef

Vi tilbyr kurs om hvordan lede andre uten å være sjef. Lederkurs som gir deg en grundig innføring i ledelse, kommunikasjon og samarbeid i teori og praksis. Du får god forståelse for hvordan utøve lederrollen uten personalansvar for å oppnå tillit og respekt i rollen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 19.995 kr

Ny som leder

Vi tilbyr kurs om ny som leder. Har du fått personalansvar for første gang eller skal du lede på et nytt ledernivå? Kjenner du kanskje på en skrekkblandet fryd ved å ta over lederrollen? La oss hjelpe deg med å få overgangen til å bli smidig og gledesfylt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 18.995 kr

Prosjektlederskolen

Vi tilbyr kurs i prosjektlederskolen. Kurset er sertifisert gjennom DNVGL-ST-0008 - Certified Learning Programmes, hvilket garanterer deg som deltaker høyeste kvalitet og relevans i alle ledd. Dette er et dokumentert trygghetsstempel, både for deg og din arbeidsgiver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 dager 27.495 kr

Slik lykkes du som internrådgiver

Vi tilbyr kurs om slik lykkes du som internrådgiver. Lær effektive metoder for å bli en god internrådgiver, og lær hvordan du best kommuniserer med ulike mennesketyper. Bli god på å presentere kompliserte fakta på en forståelig måte, og dermed øke din gjennomslagskraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 16.995 kr

Slik lykkes du som prosessleder og fasilitator

Vi tilbyr kurs i slik lykkes du som prosessleder og fasilitator. Lær hvordan du kan involvere og skape engasjement hos andre, og hvordan dere kan skape forpliktende handlinger omkring felles beslutninger og endringer. Prosessledelse er en ledelsesform som kommer til nytte i komplekse situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 16.995 kr

Lederkurs Grunnkurs – Fra medarbeider til leder

Grunnkurs i praktisk ledelse. Det er en stor endring å gå fra medarbeider til leder, og vi gir deg kunnskap og verktøy som hjelper deg i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 9900 kr

Hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne

Vi tilbyr kurs i hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne. Daglig må ansatte på servicetorg, i NAV, barnevern, tekniske tjenester, helse- og omsorgstjenester osv. møte krevende brukere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 2.650 kr

KOM400 - Administrativ og pedagogisk ledelse

Vi tilbyr kurs i administrativ og pedagogisk ledelse. Formålet er å øke den faglige tryggheten i møtet med nye forventninger innenfor barnehage, skole, skolefritidsordning og annet barne- og ungdomsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 1

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 1. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 dager 13.230 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 2

Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg, modul 2 - strategisk kompetanseplanlegging, styring og utvikling. Studiets til sammen 9 moduler kan tas enkeltvis og uavhengig av hverandre, og hver modul gir 7,5 studiepoeng ved fullført eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 dager 14.350 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 4

Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg modul 4. Mer enn 1.600 deltakere fra 170 kommuner har siden 2012 tatt en eller flere moduler i studiet "Lederutdanning - helse og omsorg". Dette verktøyet håndterer utfordringer i hverdagen innen helse- og omsorgssektoren i kommunene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 dager 13.530 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 5

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 5. I helse og omsorgstjenestene stilles det sterkere krav til juridisk kompetanse. Dette studiet vil gi deg oversikt over hvilke lover og regler som regulerer helse og omsorgstjenesten. Undervisningen bygger på studentenes praksiserfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 dager 14.100 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 6

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 6. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3500 deltakere har vært i studieløpet på en eller flere moduler i studiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 samlinger à 2 dager

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 7

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 7. Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 170 kommuner, og 1.580 enkeltpersoner har vært / er i studieløpet på en eller flere moduler i studiet Lederutdanning - helse og omsorg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 dager 14.210 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 8

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 8. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 170 kommuner, og 2700 deltakere / 1600 enkeltpersoner har vært/er i dette studieløpet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 samlinger à 2 dager 14.210 kr

Lederutdanning - Helse og omsorg, modul 9

Vi tilbyr lederutdanning i helse og omsorg - modul 9. Har du lyst å bli leder? Eller ønsker du å stå bedre i lederrollen? Siden oppstarten i 2012 har vi på dette landsdekkende studiet hatt deltakelse fra over 190 kommuner, og 3.500 deltakere / 1.600 enkeltpersoner har vært / er i dette studieløpet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 samlinger 23.015 kr

Lederutdanning, helse og omsorg - modul 3

Vi tilbyr lederutdanning, helse og omsorg - modul 3. Mer enn 2.700 deltakere fra over 115 kommuner har hittil deltatt på Lederutdanning - helse og omsorg. De får verktøy til å håndtere utfordringer i sin hverdag innen helse- og omsorgssektoren i kommunene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 dager 11.730 kr

Renholdsledelse

Vi tilbyr kurs i renholdsledelse. God renholdsledelse betyr å jobbe og lede smartere. I fremtiden vil nytt og forbedret utstyr og bedre produkter modernisere renholdet, men det menneskelige aspektet er - og vil alltid være - det viktigste i god ledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 4.900 kr

Selvledelse

Vi tilbyr kurs i selvledelse. Leve og lede innenfra oss selv. En vei til personlig og mellommenneskelig bærekraft. Fokus på selvivaretakelse som grunnmur i all bærekraft. En mulighet til klargjøring av verdiforankret retning i liv og arbeid. Aktuelt for enkeltpersoner, team og organisasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Ny som leder

Er du fersk i rollen som leder eller trenger du oppfriskning og fornyet inspirasjon? Å være ny som leder betyr ofte at du skal lede dine tidligere kollegaer, noe som kan by på ekstra utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 8.990 kr

Opplevelsesbasert lederutviklingsprogram i Trondheim

Vi tilbyr et unikt leder og team building program, som tar sikte på å bygge en rekke livs- og lederegenskaper gjennom erfaringsbasert læring med hester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Modul 1: Målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus

Vi tilbyr kurs i målbevisst ledelse - fra resultat til prestasjonsfokus. Det er naturlig for oss mennesker å ha et mål. Vi kan ikke leve uten, i alle fall ikke særlig lenge! Hvor ofte hører vi ikke om noen som går av med pensjon og faller død om noen måneder etter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 8.900 kr

Modul 2 - Jakten på en bedre hverdag som leder

Vi tilbyr kurs i jakten på en bedre hverdag som leder. Denne modulen skal bidra til å gjøre din lederhverdag bedre over tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 8.900 kr

Modul 3 - Myndiggjørende ledelse - fra tanke til handling

Vi tilbyr kurs i myndiggjørende ledelse - fra tanke til handling. Denne modulen har hentet sin inspirasjon fra den kjente møteplassen Delphi. Her var kompetansedeling satt i system, slik at det ble en rivende utvikling i mange 100 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 8.900 kr

Workshop - Vil du høste «fruktene» fra 30 år med lederutvikling?

Vi deler nå vår verdifulle erfaring med deg! Bli med på en spesiell workshop! Litt satt på spissen har arbeidet med lederansvar og lederutvikling i mange år konkludert med at «dårlig ledelse» er et utbredt problem. Skadevirkningene av dette fokuset er mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer 950 kr

Sertifisering i Everything DiSC® - styrk relasjonskompetansen!

Vi tilbyr sertifisering i Everything DiSC® Workplace. Styrk relasjonskompetansen i din organisasjon! Everything DiSC® er et forskningsbasert og anerkjent refleksjonsverktøy for medarbeider, team og lederutvikling som vil hjelpe deg med å styrke relasjonskompetansen i din organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10.09.2024 (+1) 2 dager10.09.2024 (+1) 27.500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>