Lean Sort Belte med sertifisering - modul 1



Kursarrangør: Bouvet
Sted: Bouvet avd Oslo
          Oslo, Majorstua
Kursadresse: Sørkedalsveien 8, 0369 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 4 dager
Pris: 21.900
Neste kurs: 13.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Lean Sort Belte med sertifisering - modul 1. Vi går igjennom et bredt utvalg av tidsaktuelle Lean verktøy, temaer og vinklinger. Kandidatene jobber med egen prosjektoppgave i kurset og imellom kursmodulene. Temaene / emnene er relevant samtidig som de er godt forankret i EKTE LEAN.

Innhold:
Vi planlegger 2 bedriftsbesøk, både i «digitaliserte kontorbaserte miljøer og produksjon / logistikk rettede virksomheter. Flere av temaene blir presentert av spennende gjesteforelesere. Kurset er bygget for å skape inspirasjon og begeistring og blir gjennomført i en kombinasjon av, simulering, trening, rollespill, refleksjon og relevante eksempler. Kurset går over 2 obligatoriske moduler; 4 dager i modul 1, og 3 dager i modul 2. Prisen for begge moduler er kr 41.500,-

Temaer som blir gjennomgått:
• Flyt i administrative miljøer
• Strategisk ledelse og strategiutvikling - Oobeya
• Problemløsning og strategisk kontinuerlig forbedring - Kata
• Team og teamorganisering
• Arenaer og målstyring
• Utvikling av måleparametere innen Lean
• Kaizen Events og Lean Turnaround
• Lean og digitalisering
• Lean Startup / innovasjon
• Lean i prosjekter
• Lean kultur og kommunikasjon

Kursholdere: Heine Olsen og Arild Paulsen

Heine Olsen brenner for Lean og sitt arbeide, og er alltid levende nysgjerrig på hvordan du kan benytte Lean tankesett til din fordel. Heine har lang fartstid innen Lean og har virkelig at deler av Lean må forandre seg, når resten av verden gjør. Heine er en erfaren bedriftsleder, prosjektleder og Leanentusiast, med fartstid fra blant annet Bergverk / industri, Forsvaret, IT Bransjen, Oljebransjen, produksjon og offentlig sektor. Heine tror og lever; Lean gjelder for ALLE, ALLTID, OVERALT. Heine får alltid gode tilbakemeldinger på kursene han holder både som åpne kurs og bedriftsspesifikke kurs.

Arild Paulsen er Lean-entusiast og verdt å lytte til. Han har vært i bygge-bransjen hele livet, først som faglært elektriker, deretter rådgivende ingeniør og linjeleder. Gjennom suksesser og nedturer har han kjent de fleste utfordringene i byggebransjen på kroppen. Arild har også erfaring fra flere ulike bransjer i tillegg til byggebransjen.

Og Lean tankesettet kan tas i bruk i alle virksomheter, i alle bransjer. Arild brenner for å spre kunnskap om Lean og har som mål å bidra til kompetanseheving og gjennomføringskraft hos flere virksomheter slik at de oppnår synlige resultater. Arild får svært gode tilbakemeldinger på kursene han holder.

Målgruppe for kurset:
Dette kurset passer for:
• Team og virksomheter som ønsker bedre resultater gjennom lagspill og motiverte medarbeidere
• Den som ønsker å styrke kompetansen og CV-en for å bli mer attraktiv for nye oppgaver
• Ledere og medarbeidere i privat og offentlig sektor som ønsker å være spydspiss i forbedringsarbeidet og gjøre trygge, gode Lean valg.

Kursmateriell:
Du får utlevert et kurs- og arbeidshefte med presentasjoner, plass til notaer og dine fremtidige Lean-planer. Presentasjon av en egen prosjektoppgave siste dag er en del av kurset og påfølgende evaluering. Kursavgiften inkluderer lunsj og bevertning underveis i kurset.

Eksamen / sertifisering:
Sort belte sertifisering er den høyeste nivå i vårt sertifiseringsprogram, og baseres på at du har gjennomført Lean Gult- og Grønt Belte sertifisering. Sertifikatene er internasjonalt anerkjente kompetansebevis innen Lean. Når eksamen er bestått får du umiddelbart utstedt Lean-sertifikat.