Låtskriverkurs (ungdom og voksne)



Kursarrangør: MAYA Musikk & Kulturskole
Sted: Grünerløkka skole
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Toftes Gate 44, 0556 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Torsdager kl 19:00
Varighet: 7 uker
Pris: 1.950

Vi tilbyr låtskriverkurs for ungdom og voksne. På kurset vil du lære hvordan du kan utvikle en sangsidé, å få de nødvendige verktøy for å jobbe med komposisjon og tekster. Du vil få undervisning i musikkteori og komposisjon på ditt nivå og få jobbe med egne låter i et kreativt miljø.

Kursinnhold:
Hvis du ikke har skrevet sanger eller jobbet med komposisjon tidligere vil dette kurset lære deg effektive prosesser for å skape nye sanger og musikk. Vi jobber både tekstmessig og musikalsk, med skriveteknikker, språkrytmer og lyrikk. Hvis du spiller et instrument er det flott. Hvis du ikke spiller et instrument vil kurset allikevel gi deg en rekke musikalske verktøy å jobbe med. Viktigst, du vil ha mye moro på kurset og jobbet sammen i et kreativt miljø.

Litt om instruktøren:
Marius er utdannet på Norges Musikkhøgskole innenfor fagene komposisjon og musikkproduksjon. Tidligere har han gått tre år på musikklinjen ved Ski Videregående Skole og ett semester på Berklee College of Music, Boston. Som pianist har han spilt på diverse jazzklubber på Østlandet. Marius spiller jazz og andre rytmiske sjangre, og ved siden av det utøvende, ønsker han å komponere / arrangere musikk for andre. Tidligere har Marius undervist enkeltelever i piano og trives med elever alle aldersgrupper.

Marius har hatt sin første radio-hit som låtskriver denne sommeren! Låten “The Stockholm Syndrome”, som han har vært medvirkende låtskriver på, har vært A-listet på NRK P3 helt siden Juni, vært spilt over 1,5 millioner ganger på Spotify, og har fått spilletid på BBC1 i Storbritania. De siste årene har han jobbet som musiker, og har vært signert til plateselskapet Warner Music.

Målgruppe for kurset:
Ungdom og voksne som ønsker låtskriverkurs

Vis flere tilsvarende kurs: