Sikkerhetskurs lastebilkran i Sandefjord

I denne kategorien ligger sikkerhetskurs for lastebilkran. Du må delta på sikkerhetskurs før du kan delta på praktisk opplæring lastebilkranfører. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner et kurs som passer for deg.
I denne kategorien ligger kun sikkerhetskursene. Praktisk opplæring lastebilkran finner du ved å følge linken.

G8 Lastebilkran DAGTID

Vi ønsker å gi kursdeltaker en god teoretisk innføring i sikker bruk av lastebilkran inkl. G11 samt god innsikt i prinsippene for lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 17.04.2024 (+8) 2 dager17.04.2024 (+8) 5600 kr

G8 Lastebilkran Ettermiddag

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran - uten G11. Målsettingen med kurset er å gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av lastebilkran samt god innsikt i prinsippene for lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 22.05.2024 (+3) 2 dager22.05.2024 (+3) 5600 kr

G8 lastebilkran komplett kurs teori og praksis

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran komplett kurs teori og praksis. Når du fullfører kurset for G8 lastebilkran er du en trygg og sikker fører som kan håndtere alle krevende situasjoner. Du vet også hvordan du skaper en trygg og sikker arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 24.05.2024 5 dager24.05.2024 12.500 kr

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran. Vi ønsker å gi deltakerne en god teoretisk innføring i sikker bruk av lastebilkran. Kurset vil gi god innsikt i prinsippene for lastebilkranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. Kurset arrangeres i samarbeid med godkjent sertifisert virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 5 dager 12.500 kr

G8 Lastebilkran kurs

Vi tilbyr sertifisert kurs på G8 lastebilkran. Kurset forutsetter at man har modul 1.1 og modul 2.3 fra før. Etter endt kurs så taes modul 4.8 gjennom fadderordning internt i bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 5 dager 4.900 kr

G8 Lastebilkran - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran for bedrifter. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av lastebilkraner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold Avtales kr

G8 Lastebilkran - praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G8 Lastebilkran - praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 timer Avtales kr

G8 Lastebilkran - teori og praktisk bruk - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs på G8 Lastebilkran med teori og praktisk bruk for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god teoretisk- og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 28 timer Avtales kr

G8 Lastebilkran - modul 2.8 og 3.8

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran - modul 2.8 og 3.8. Kurset gir blivende kranoperatører av lastebilkraner en god grunnopplæring i sikker bruk og betjening av lastebilkraner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager 15.900 kr

G8 Lastebilkran praktisk bruk - modul 3.8

Vi tilbyr krus i praktisk bruk G8 lastebilkran - modul 3.8. Etter å ha gjennomgått og bestått modulene 1.1 , 2.3 og 2.8 skal eleven gjennomføre modul 3.8 (8 timer). Dette skal gi førerne en god generell grunnopplæring i sikker bruk og praktisk forståelse for prinsippene for Lastebilkraner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

G8 Lastebilkran teorikurs modul 2.8 og 3.8

Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran teorikurs - kurset for deg som vil operere kran på over 2 TM kapasitet. Etter fullført teorikurs og praktisk bruk 28 timer må deltakeren ha praktisk opplæring på lastebilkran.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager

 |  1 2 3   |  Neste side >>